Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Αλ.Νικολαΐδης: Για τη ΝΔ η ανάπτυξη θα έρθει με 12ωρα και επταήμερα εργασίας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ.Νικολαΐδης: Για τη ΝΔ η ανάπτυξη θα έρθει με 12ωρα και επταήμερα εργασίας (Video)

«Πλέον μπορούμε να διαμορφώνουμε τη δική μας οικονομική πολιτική», τονίζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, προσθέτοντας ότι «αν η Ελλάδα μπορεί δημοσιονομικά να δώσει 13η σύνταξη, καλώς το κάνει».

Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι «οι συνταξιούχοι είναι μια κοινωνική ομάδα που χτυπήθηκε αλύπητα την περίοδο των μνημονίων. Αν κάποιος δικαιούται περισσότερο να βοηθηθεί, είναι οι ίδιοι».

https://www.youtube.com/embed/TrdZ8wYb_e0?rel=0

Επιπλέον, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής απαντώντας στα περί κυβερνητικής παροχολογίας σημείωσε ότι «εάν το να εφαρμόζονται προαναγγελθέντα μέτρα είναι παροχολογία τότε δεν ξέρω πως μπορεί να διοικήσεις ένα κράτος».

«Για τη ΝΔ η ανάπτυξη θα έρθει με 12ωρα και επταήμερα» σημείωσε ο Αλ.Νικολαΐδης αναφερόμενος στα εργασιακά και στις πρόσφατες δηλώσεις του Κ.Μητσοτάκη.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις ευρωεκλογές τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένη πρόταση για την Κομισιόν και αυτός είναι ο Νίκο Κούε». 

«Υπάρχει ανάγκη να επικοινωνήσουμε στον κόσμο το πραγματικό διακύβευμα των ευρωεκλογών. Εάν ο κόσμος θεωρεί ότι η κοινωνική πολιτική που ασκήθηκε μέσω του ΕΛΚ στην Ευρώπη ότι ήταν κάτι το απάνθρωπο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δεν παρέλειψε να επαναλάβει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ψήφισε μνημόνιο είχε την ευθιξία να πάει σε εκλογές» και πρόσθεσε ότι «η αλληλεγγύη της ΕΕ φάνηκε στις κλειστές τράπεζες πριν το δημοψήφισμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL