Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.4°C26.9°C
3 BF 58%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
26 °C
21.3°C28.2°C
2 BF 44%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
21.6°C24.0°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
26 °C
22.1°C26.9°C
5 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
28 °C
27.9°C27.9°C
0 BF 26%
Ξεκίνησε η λειτουργία του νοσοκομείου Λευκάδας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ξεκίνησε η λειτουργία του νοσοκομείου Λευκάδας (Video)

Τις πύλες του άνοιξε σήμερα για τους κάτοικους της Λευκάδας το νοσοκομείο του νησιού που εγκαινίασε το Σάββατο ο πρωθυπουργός μετά την εκτεταμένη ανακαίνιση του, την ενίσχυση του με νέες κλινικές και με  μεγάλη αύξηση ιατρικού προσωπικού.https://www.youtube.com/embed/hHumpE1vl7o

Μέχρι την Παρασκευή θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους και τα τέσσερα χειρουργεία. Τα εξωτερικά ιατρεία και επείγοντα ήδη λειτουργούν.

Ο διοικητής του νοσοκομείου  Βησσαρίων Μίχας  μίλησε ΕΡΤ1 για τη λειτουργία  του Νοσοκομείου και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν για  την  αποτελεσματική λειτουργία της σύγχρονης  νοσηλευτικής μονάδας . Υπεραμύνθηκε της ασφαλούς λειτουργίας του νοσοκομείου προαναγγέλλοντας προσφυγή στη δικαιοσύνη για διαδόσεις της ΠΟΕΔΗΝ  που σπέρνουν τον φόβο και την ανησυχία στους κάτοικους του νησιού.

«Το 2013 άρχισε να χτίζεται το κτήριο. Έπρεπε να ξεπεράσουμε πολλές αστοχίες και ελλείψεις στην αρχική μελέτη τα τελευταία χρόνια. Υπήρχαν σημαντικές ελλείψεις στο σχεδιασμό, καθώς δεν προβλέπονταν νέος αξονικός τομογράφος, νέα μηχανικά αιμοκάθαρσης, καθώς επίσης και οδικές προσβάσεις» σημείωσε ο Β. Μίχας.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να μπει ασθενής στο νοσοκομείο χωρίς να είναι εγγυημένη 101% η ασφάλειά του. Αυτά που διαδίδονται από την ΠΟΕΔΗΝ, είναι συκοφαντικά όχι μόνο για το νοσοκομείο Λευκάδας αλλά για όλο το εθνικό σύστημα υγείας. Υπομονεύουν, σπέρνουν φόβο και ανησυχία στους κατοίκους. Θα αναγκαστούμε δυστυχώς να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη» υπογράμμισε ο διοικητής του νοσοκομείου.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL