Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρ.Χρηστίδου: Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει ψήφος στην Ευρώπη του κ. Βέμπερ (Video)

«Μπορούμε να θεσπίσουμε κανόνες για τον έλεγχο των ροών κεφαλαίου. Το 5% των πλουσιότερων Ευρωπαίων κατέχουν σχεδόν το 40% του συνολικού ιδιωτικού πλούτου», υπογράμμισε η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

«Δεν γίνεται να συνεχίσουμε με τις πολιτικές σκληρής λιτότητας οι οποίες δημιούργησαν ανισότητες», ξεκαθαρίζει η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Ραλλία Χρηστίδου και προσθέτει ότι αυτές οι πολιτικές οδήγησαν στην περιθωριοποίηση των ανθρώπων σε όλη την Ευρώπη.

Επιπρόσθετα, η ίδια χαρακτηρίζοντας τις επερχόμενες ευρωεκλογές πολύ κρίσιμες, υπογράμμισε ότι «η περιθωριοποίηση οδήγησε στην άνοδο της ακροδεξιάς».

«Μπορούμε να θεσπίσουμε κανόνες για τον έλεγχο των ροών κεφαλαίου. Το 5% των πλουσιότερων Ευρωπαίων κατέχουν σχεδόν το 40% του συνολικού ιδιωτικού πλούτου», υπογράμμισε η ίδια και τόνισε ότι «ψήφος στη ΝΔ, σημαίνει ψήφος στην Ευρώπη του κ.Βέμπερ».

Τέλος, η υποψήφια ευρωβουλεύτρια σημείωσε ότι «οι δεξιές παρατάξεις στην Ελλάδα ταυτίζονται ως προς τη ρητορική τους με την άκρα δεξιά».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις