Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ η τοξική αντιπολίτευση

Απάντηση του Δ. Τζανακόπουλου στη Ν.Δ. - "Ο πρωθυπουργός δεν έχει βίλα μεσοτοιχία στην Τήνο με τον κ. Χριστοφοράκο. Ούτε έχει πλουτίσει από την πολιτική για να του ανήκουν δεκάδες πολυτελή ακίνητα στην Αθήνα, στο Παρίσι και δεν ξέρω εγώ πού αλλού"

Την ώρα που η κυβέρνηση προχωρά σε μεγάλες ελαφρύνσεις για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, ανακοινώνοντας νέα μόνιμα μέτρα στήριξης και τη ρύθμιση για τις 120 δόσεις, η αντιπολίτευση και τα φιλικά της ΜΜΕ πετούν την μπάλα στην εξέδρα ανακαλύπτοντας δήθεν σκάνδαλα και διαπλοκή. Τελευταίο παράδειγμα, οι διακοπές του πρωθυπουργού πέρυσι τον Αύγουστο.

"Οποτεδήποτε προκύπτει μια θετική είδηση, η Ν.Δ. αρχίζει να αναπαράγει και να εστιάζει σε μια σειρά από 'κίτρινες ειδήσεις'» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος στον ΑΝΤ1, κατηγορώντας τον Κ. Μητσοτάκη ότι έχει επιλέξει την "τοξική" αντιπαράθεση, και εξέφρασε την εκτίμηση ότι αυτή θα γυρίσει μπούμερανγκ.

"Ο πρωθυπουργός δεν έχει βίλα μεσοτοιχία στην Τήνο με τον κ. Χριστοφοράκο, ούτε έχει πλουτίσει με την πολιτική για να του ανήκουν δεκάδες πολυτελή ακίνητα στην Αθήνα, στο Παρίσι και δεν ξέρω εγώ πού αλλού" ανέφερε ο Δ. Τζανακόπουλος και συνέχισε: "Η κ. Παναγοπούλου -επειδή άκουσα να λέγονται και διάφορα περί διαπλοκής- είναι συνεργάτιδα του πρωθυπουργού εδώ και τρία χρόνια. Και είναι άμισθη σύμβουλος του πρωθυπουργού, επισήμως, με βάση και το σχετικό ΦΕΚ το οποίο έχει δημοσιευθεί εδώ και ένα χρόνο. Επομένως, νομίζω ότι δικαιούται να φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό για 2-3 μέρες ανάπαυλα έναν Δεκαπενταύγουστο".

Και ο Μητσοτάκης έκανε διακοπές τότε

Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλόγισε υποκρισία στον Κ. Μητσοτάκη. "Ο κ. Μητσοτάκης την ίδια ακριβώς περίοδο, τον Δεκαπενταύγουστο, έκανε και εκείνος διακοπές στο εξοχικό του ή δεν ξέρω εγώ πού αλλού μπορεί να πήγε ο άνθρωπος. Επομένως, το ότι κάποιος δικαιούται να ξεκουραστεί δύο ή τρεις μέρες -αυτό δεν νομίζω ότι συνιστά πολιτική είδηση. Και ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε διακοπές εκείνο τον Δεκαπενταύγουστο, δεν σταμάτησε από την εργασία του κάποιες μέρες για να ξεκουραστεί; Δηλαδή τι είδους υποκρισία είναι αυτή;", είπε χαρακτηριστικά.

Δεν πήγε στο σπίτι του Βολταίρου...

"Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό", ανέφερε στον Real Fm ο Ν. Παππάς, σημειώνοντας ότι

"ο Τσίπρας δεν ζει τη ζωή των μεγιστάνων, όπως οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που έχουν γίνει ζάμπλουτοι μέσα μόνο από την πολιτική σταδιοδρομία των προγόνων και τη δική τους". Επισήμανε δε ότι οι περιουσίες που συσσώρευσαν "είναι απολύτως προφανές ότι δεν προκύπτουν από τις βουλευτικές αποζημιώσεις".

"Ο Αλ. Τσίπρας δεν πήγε διακοπές στο σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι", δήλωσε στον News247 ο Κ. Ζαχαριάδης όπου αναρωτήθηκε: "δηλαδή είναι πιο λαϊκός από τον Τσίπρα ο Μητσοτάκης που τα παιδιά και τα εγγόνια του έχουν "κληρονομικό δικαίωμα" να γίνουν πρωθυπουργοί;".

Αδ. Γεωργιάδης: Κακούργημα

Στο μεταξύ, ο Άδ. Γεωργιάδης είδε ποινικά κολάσιμη πράξη, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για δώρο του Π. Παναγόπουλου στον Αλ. Τσίπρα, το οποίο θα έπρεπε να είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του. Σημείωσε μάλιστα ότι στον πρωθυπουργό "δεν υπάρχει φιλοξενία".

Δείτε όλα τα σχόλια