Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.4°C22.4°C
3 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C22.0°C
1 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 37%
Κ. Παναγοπούλου για τα δημοσιεύματα: / Κ. Παναγοπούλου για τα δημοσιεύματα: Η πολιτική αθλιότητα κατά του Τσίπρα δεν έχει τέλος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Παναγοπούλου για τα δημοσιεύματα: / Κ. Παναγοπούλου για τα δημοσιεύματα: Η πολιτική αθλιότητα κατά του Τσίπρα δεν έχει τέλος

Για "κακόγουστα και συκοφαντικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας περί διαπλοκής" κάνει λόγο η Κατερίνα Παναγοπούλου αναφορικά με τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού σε διακοπές πέρυσι τον Αύγουστο που διακινήθηκαν χθες. Η σύζυγος του αείμνηστου εφοπλιστή Π. Παναγόπουλου και άμισθη σύμβουλος του πρωθυπουργού με δήλωσή της στο ΑΠΕ μιλάει για μια σχέση φιλίας και εκτίμησης εκείνης και του συζύγου της με τον Αλ. Τσίπρα, σημειώνοντας ότι τον κάλεσε με την οικογένειά του σε φιλοξενία.

"Από πότε άραγε είναι μεμπτό να φιλοξενείς κάποιον με τον οποίον έχεις γνωστή, δημόσια και θεσμική σχέση συνεργασίας και εκτίμησης; Για κάποιους γνωστούς συκοφάντες, που δεν έχουν να προσάψουν κάτι άλλο στον πρωθυπουργό, φαίνεται πως είναι όχι απλά μεμπτό, αλλά μέγα ατόπημα. Είναι πασιφανές πως πρόκειται για ακόμη μία άθλια μεθόδευση των γνωστών κύκλων, που πολεμούν τη σημερινή κυβέρνηση με όσα θεμιτά αλλά και αθέμιτα μέσα διαθέτουν" αναφέρει στη δήλωσή της η Κ. Παναγοπούλου, κάνοντας λόγο για παράνομη ενέργεια για την οποία θα κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι να δώσουν εξηγήσεις "στον φυσικό τους χώρο".

"Γιατί έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν και να δημοσιοποιούν παρανόμως αποκτηθέν φωτογραφικό υλικό. Άραγε έναντι ποιου τιμήματος το απέκτησαν; Πόσο κοστίζει για αυτούς και τους εργοδότες τους το πολιτικό αφήγημα που θέλουν με το ζόρι να μαγειρέψουν;" προσθέτει, αναφέροντας πως κάποιο μέλος του πληρώματος "κατέγραψε παρανόμως τον πρωθυπουργό με τα ανήλικα παιδιά του σε προσωπικές στιγμές ανάπαυλας, ενώ στη συνέχεια έφτασαν, άγνωστο πώς και με ποια μέσα, αφού μετά τον θάνατο του συζύγου μου το σκάφος δεν ανήκει πια σε μένα, στα χέρια του κ. Πορτοσάλτε προκειμένου να προσφέρει τις αντιπολιτευτικές του υπηρεσίες". "Αν λοιπόν ο κ. Πορτοσάλτε θέλει να βρει τη διαπλοκή, δεν έχει παρά να απευθυνθεί στους εργοδότες του" συμπλήρωσε.

"Η ξεδιάντροπη υποκρισία του κ. Τσίπρα, που παριστάνει ότι πολεμά τις ελίτ και κάνει δωρεάν διακοπές με τα κότερά της, δεν έχει προηγούμενο. Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού" σχολίασε η Ν.Δ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL