Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλέξης Γεωργούλης: Ο πολιτισμός είναι ο Δούρειος Ίππος της Ελλάδας στην Ευρώπη (Video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται με το μήνυμα της προοδευτικής συμμαχίας κατα του φασισμού και της ακροδεξιάς καθώς τον αγγίζει ο πλουραλισμός και υποστηρίζει τη διαφορετικότητα του ατόμου

Τη διάθεσή του να συνδράμει και να στηρίξει στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) ώστε να ενισχυθεί το προφιλ της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξέφρασε ο  γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης.

Στην πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στην ΕΡΤ, επανέλαβε "δεν είμαι πολιτικός, δεν θα γίνω ποτέ. Πιστεύω όμως ότι η πολιτική δεν είναι δουλειά μόνο των ειδικών, δεν σκοπεύω να γίνω επαγγελματίας πολιτικός".

Ο Αλέξης Γεωργούλης, διευκρινίζει, ότι στόχος του, είναι ο "πολιτισμός να είναι ο Δούρειος Ίππος της Ελλάδας στην Ευρώπη". Ο ίδιος, χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του ΨΗΠΤΕ από τις σημαντικότερες και πιο καινοτόμες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο χώρο της οπτικοακουστικής παραγωγής.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτης Αλέξης Γεωργούλης τόνισε ότι συντάσσεται με το μήνυμα της προοδευτικής συμμαχίας κατα του φασισμού και της ακροδεξιάς καθώς τον αγγίζει ο πλουραλισμός και υποστηρίζει τη διαφορετικότητα του ατόμου, ως άνθρωπος του πολιτισμού,  άλλωστε, δε θα μπορούσε διαφορετικά.

 

Δείτε όλα τα σχόλια