Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απ. Καραναστάσης: Τριτεύον θέμα το σχόλιο του Πολάκη η ΝΔ το χρησιμοποιεί για αντιπερισπασμό

Η ΝΔ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κυβέρνηση σε θέματα Ευρώπης, Οικονομίας, στα θέματα της κοινωνίας και ότι «μέρα με τη μέρα τα πράγματα πάνε πολύ καλά»

Για τον αντιπερισπασμό από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας που χρησιμοποιεί ένα τριτεύον θέμα, γιατί δεν μπορεί ουσιαστικά να αντιμετωπίσει την κυβέρνηση και το έργο της, μίλησε στον 105,5 Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Καραναστάσης, ο οποίος δήλωσε για το σχόλιο του αν.υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη, ότι «ήταν μια άτυχη μέσα σε εισαγωγικά δήλωση».

Ο κ. Καραναστάσης στον Νίκο Σβέρκο μίλησε για το κυβερνητικό έργο για τις λύσεις που δίνει στους πολίτες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και για το γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει να αντιμετωπίσει τον πρωθυπουργό σε ντιμπέιτ.

Επισήμανε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κυβέρνηση σε θέματα Ευρώπης, Οικονομίας, στα θέματα της κοινωνίας και ότι «μέρα με τη μέρα τα πράγματα πάνε πολύ καλά».

Ενώ εξήγησε ότι η κυβέρνηση με τα μέτρα που ψηφίζει απλώνει ένα δίχτυ προστασίας για τους πολίτες, που αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα και τώρα τους ανακουφίζει.

Δείτε όλα τα σχόλια