Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.8°C25.8°C
3 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.5°C23.8°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.8°C22.1°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
23 °C
21.5°C23.8°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.1°C24.1°C
2 BF 43%
Μία διαφορετική προεκλογική "εκστρατεία" από τον Ross Daly
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μία διαφορετική προεκλογική "εκστρατεία" από τον Ross Daly

"Εάν μπορώ κάπου να συμβάλλω θετικά σε αυτά τα θέματα, είτε από κάποια συγκεκριμένη θέση, είτε ως απλώς πολίτης, θα έχω εκπληρώσει τον στόχο μου", δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Ross Daly.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Ross Daly εξηγεί πώς θα κάνει τη δικιά του προεκλογική «εκστρατεία».

"Από τη θέση του υποψηφίου για το αξίωμα του εκπροσώπου στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, έχω σκοπό να διεξάγω μια προεκλογική «εκστρατεία» (αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι) με ένα αρκετά διαφορετικό από το συνηθισμένο τρόπο.

Δεν σκοπεύω να βγαίνω και να κάνω πολλές δημόσιες εμφανίσεις όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, ούτε είμαι σε θέση να κάνω τίποτα απ’ όλα αυτά που συνήθως κάνουν οι υποψήφιοι για τέτοια αξιώματα (χωρίς να απαξιώνω ή να ασκώ κριτική σε αυτά).

Δεν υιοθετώ τις θέσεις κανενός κόμματος στο σύνολο τους και οφείλω να τονίσω ότι ουδέποτε μου ζητήθηκε από κανέναν κάτι τέτοιο.

Επίσης δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με όλο το φάσμα του πολιτικού γίγνεσθαι. Οι τομείς στους οποίους έχω κάποια εξειδίκευση είναι πολύ συγκεκριμένοι και αφορούν στον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού καθώς και σε θέματα που αφορούν στη συνύπαρξη και στην αρμονική συνεργασία ανθρώπων διαφορετικής προέλευσης και διαφορετικών χαρακτηριστικών. Εάν μπορώ κάπου να συμβάλλω θετικά σε αυτά τα θέματα, είτε από κάποια συγκεκριμένη θέση είτε ως απλώς πολίτης, θα έχω εκπληρώσει τον στόχο μου.

Στην προσπάθεια αυτή έχω τη βοήθεια και τη στήριξη 5 καλών μου φίλων που με διευκολύνουν κυρίως σε πρακτικά και οργανωτικά θέματα. Ακόμα μπορώ να πω ότι δεν έχω απολύτως κανένα σκοπό έστω να προσπαθήσω να πείσω κανέναν για τίποτα. Αντιθέτως θα δημοσιεύσω απλώς, εδώ στις σελίδες μου στο Facebook, τις προτάσεις και απόψεις μου για τα διαφορά θέματα με τα οποία προτίθεμαι να ασχοληθώ. Οι προτάσεις αυτές δεν αποτελούν κάτι το καινοφανές, μάλλον είναι η αυτονόητη συνέχεια αυτών που πρεσβεύω και υλοποιώ, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στα 45 χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα.

Με αυτό τον τρόπο, όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει αυτή τη ροή κείμενων και να κρίνει αυτά που λέω είτε θετικά είτε αρνητικά, όπως θέλει. Εάν κάποια πράγματα από αυτά που γράφω κάπου σας βρίσκουν σύμφωνους, τότε θα χαρώ να συμπορευτούμε στην προσπάθεια υλοποίησής τους. Όποιος δεν ενδιαφέρεται μπορεί απλώς να τα προσπεράσει και να διαβάσει κάτι άλλο που τον εκφράζει καλύτερα. Είμαι βέβαια ανοιχτός σε διάλογο, απλώς λόγω του ότι αυτό τον καιρό ταυτόχρονα διδάσκω μουσικά σεμινάρια και ο ελεύθερος χρόνος μου είναι πολύ λίγος, θα είναι κάπως περιορισμένες οι δυνατότητές μου να απαντήσω άμεσα και εκτενώς."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL