Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Παπαδημούλης: Οι επιθέσεις του Μαρινάκη και της Ν.Δ. είναι τίτλος τιμής για μας (Video)

«Οι επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις δεν είναι μόνο ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, δεν είναι μόνο Τσίπρας ή Μητσοτάκης, αλλά είναι εάν θα κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα η εκλεγμένη κυβέρνηση ή ολιγάρχες»

Οι επιθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και του συστήματος των ΜΜΕ του σε πλήρη ταύτιση με τη Ν.Δ. είναι τίτλος τιμής για την κυβέρνηση Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ1, «οι καταγγελίες του κ. Μαρινάκη εναντίον της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύουν το ηθικό πλεονέκτημα και κάνουν πολλούς ανθρώπους να νιώθουν ότι οι επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, με κορυφαία αυτές των ευρωεκλογών, δεν είναι μόνο ΣΥΡΙΖΑ ή Ν.Δ., δεν είναι μόνο Τσίπρας ή Μητσοτάκης, αλλά είναι εάν θα κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα η εκλεγμένη κυβέρνηση ή ολιγάρχες τύπου Μαρινάκη και Μπερλουσκόνι».

Ερωτηθείς για τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο Δ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι ο επιχειρηματίας έχει ελεγχθεί από τον ίδιο όταν ήταν μέλος της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens. «Έχω ελέγξει αυστηρά τις κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για τις σχέσεις και για το πώς έπαιρνε δουλειές τότε ο Σ. Κόκκαλης.. Δεν παίρνω λέξη πίσω από αυτά. Αυτά ήταν, είναι και θα παραμείνουν η γραμμή του κόμματός μου απέναντι στο πώς δίνονται δουλειές στην Ελλάδα. Το πώς δίνονταν δουλειές επί ΝΔ – ΠΑΣΟΚ έχει οδηγήσει σε μεγάλο βαθμό και στη χρεοκοπία» σημείωσε.

Συνεχίζοντας, επισήμανε ότι ο «Π. Κόκκαλης έχει ζητήσει να κρίνεται όχι ως ο γιος του Σωκράτη ή ως ο εγγονός του Πέτρου αλλά ως αυτός που είναι. Η σχέση μου με τον Π. Κόκκαλη είναι μία σχέση συνεργασίας. Η δουλειά μου δεν είναι αξιολογώ τους συνυποψήφιούς μου αλλά να συνεργάζομαι μαζί τους τους για να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Ο Δ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι τον Μ. Πετσίτη δεν τον έχει δει, δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία μαζί του και ότι θα δυσκολευόταν να τον αναγνωρίσει αν τον έβλεπε σε μία παρέα. «Επειδή είμαι από τους συνιδρυτές και του ΣΥΡΙΖΑ και του Συνασπισμού, ξέρω πολύ καλά ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση και ρόλο ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με την κυβέρνηση. Να ψαχτούν τα πάντα» υπογράμμισε.

Παράλληλα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι επί κυβέρνησης Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ οι καναλάρχες πληρώνουν μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες που επί Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ τις είχαν τσάμπα επί δεκαετίες.

Επίσης  είπε ότι στα θέματα ελευθερίας του Τύπου, η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ανέβηκε από τη θέση 96 στη θέση 65. «Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία στις ευρωεκλογές να κρίνουν πώς ήταν η Ελλάδα το 2015 και πώς είναι τώρα. Από ανεργία 27%, φτάσαμε στο 18%, από ύφεση 27% είμαστε σε ανάπτυξη, έχουμε τρεις συνεχόμενες χρονιές κοινωνικό μέρισμα, αύξηση κατώτατου μισθού, επαναφορά συλλογικών διαπραγματεύσεων, ρύθμιση επιδότησης για το ενοίκιο, 120 δόσεις προς την εφορία. Ναι, οι ευρωεκλογές θα είναι σαν εθνικές εκλογές. Θα πέσουν εντελώς έξω όσοι προβλέπουν μεγάλη νίκη της ΝΔ» κατέληξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο