Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Ακραία επίθεση Καμμένου κατά Κοτζιά - κυβέρνησης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ακραία επίθεση Καμμένου κατά Κοτζιά - κυβέρνησης

Με νέα, σφοδρή επίθεση στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Πάνος Καμμένος παρουσίασε τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές των ΑΝ.ΕΛΛ. Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε τον Ν. Κοτζιά «εθνικό ολετήρα» και «εθνικό συκοφάντη, που δεν θα γλιτώσει την καταδίκη», ενώ υποστήριξε ότι «θα αποδείξουμε με ποια ανταλλάγματα» ο Ν. Κοτζιάς υπέγραψε την "προδοτική" Συμφωνία των Πρεσπών. Μεταξύ των 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών των ΑΝ.ΕΛΛ. περιλαμβάνεται ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά Παναγιώτης Μπαλτάκος.

«Ο ευρωσκεπτικισμός που εκφράζουμε είναι θετική και δημιουργική στάση. Αναζητούμε την Ευρώπη της μοναδικής και αναντικατάστατης αξίας του ανθρώπου» σημείωσε ο Π. Καμμένος παρουσιάζοντας την ευρωσκεπτικιστική ατζέντα των ΑΝ.ΕΛΛ. με συνθήματα ενάντια στην «Ευρώπη των δανειστών», την παγκοσμιοποίηση και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Ο Π. Καμμένος επικαλέστηκε επίσης την αποχώρηση των ΑΝ.ΕΛΛ. από την κυβέρνηση λόγω του "Μακεδονικού", τη φιλική προς τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ πολιτική που ακολούθησε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, την έξοδο από τα Μνημόνια και την ενίσχυση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πολιτικά χυδαίο σποτάκι

Παράλληλα, οι ΑΝ.ΕΛΛ. δημοσιοποίησαν και το προεκλογικό τους σποτάκι για τις ευρωεκλογές, όπου ένα σκυλάκι με το όνομα Thanassis υπακούει πιστά στις εντολές μίας αυταρχικής γυναίκας που μιλά γερμανικά. Οι ΑΝ.ΕΛΛ. προτρέπουν τον ψηφοφόρο «σε αυτές τις ευρωεκλογές μην ψηφίσεις κανένα Thanassis» υποστηρίζοντας ότι «υπακούμε μόνο σε μία φωνή, τη φωνή των Ελλήνων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL