Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.9°C23.4°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.3°C19.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C15.5°C
5 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C24.4°C
2 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.9°C
0 BF 77%
Ν. Σαντορινιός: Δεν γίνεται να θεωρούν σκευωρούς και τους δικαστικούς και το FBI που έχουν συγκεκριμένα στοιχεία και δικογραφίες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Σαντορινιός: Δεν γίνεται να θεωρούν σκευωρούς και τους δικαστικούς και το FBI που έχουν συγκεκριμένα στοιχεία και δικογραφίες

Το σκάνδαλο της NOVARTIS δεν έχει να κάνει με τους τζίρους της εταιρίας κατά την περίοδο που ελέγχεται έχει να κάνει με το γεγονός ότι εισήγαγε ακριβά φάρμακα τα οποία αυτά τα φάρμακα ήταν τιμές αναφοράς για άλλες χώρες της Ευρώπης που σημαίνει ότι με αυτόν τον τρόπο κέρδισε και σε άλλες χώρες της Ευρώπης δεν κέρδιζε μόνο στην Ελλάδα και αν θέλετε το στοίχημα της δεν ήταν να κερδίσει στην Ελλάδα ήταν να κερδίσει σε άλλες χώρες με μεγαλύτερες αγορές.

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ο κ. Σαντορινιός μίλησε και για τη ΝΔ και τις ευρωεκλογές καθώς τις αντιμετωπίζει ως δημοψήφισμα και ζητάει από τον κόσμο να καταψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να τιμωρήσει την κυβέρνηση ενώ μιλάνε μόνο για εθνικές εκλογές και εθνικές πολιτικές και την προσπάθεια της δεξιάς παλινόρθωσης.

Ενώ επισήμανε ότι αυτές οι ευρωεκλογές δεν είναι σαν τις προηγούμενες κρίνουν το μέλλον της Ευρώπης και της Ελλάδας εξαιτίας και της ανόδου της ακροδεξιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL