Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Δηκτική απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη Ν.Δ. / Δηκτική απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη Ν.Δ.: Να σας χαίρονται οι χρηματοδότες σας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δηκτική απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη Ν.Δ. / Δηκτική απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη Ν.Δ.: Να σας χαίρονται οι χρηματοδότες σας

Πετσίτης... διά πάσα νόσον. Αυτή φαίνεται πως είναι η συνταγή που ακολουθεί πιστά η Νέα Δημοκρατία την ώρα που τα στελέχη της σε πλήρη ταύτιση με το ΚΙΝ.ΑΛΛ. ομολογούν ευθέως τον στόχο για την από κοινού παραγραφή τυχόν πολιτικών ευθυνών για το σκάνδαλο Novartis. Χθες η Ν.Δ., μέσω της εκπροσώπου της, επανήλθε στο θέμα των σχέσεων Παππά - Πετσίτη - Αρτεμίου. "Λίγη ντροπή δεν βλάπτει" σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Για ποιον ακριβώς λόγο συνταξίδεψε στη Βενεζουέλα με τον ειδικό των offshore Αρτέμη Αρτεμίου; Σε ποιες τσέπες κατέληξαν τα παράνομα χρήματα που έστειλε ο Αρτεμίου στον Πετσίτη;" αναρωτήθηκε η Σοφία Ζαχαράκη και πρόσθεσε: «Μέχρι να απαντήσει ο κ. Παππάς, ας ενημερώσει τον κ. Τζανακόπουλο, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, παραδόξως, δεν έδειξε να γνωρίζει τις σχέσεις του με τα σκοτεινά αυτά πρόσωπα".

"Λίγη ντροπή δεν βλάπτει"

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ. "Λίγη ντροπή δεν βλάπτει" υπογραμμίζει η Κουμουνδούρου. "Σας χρηματοδοτούν διωκόμενοι επιχειρηματίες, όπως ο κ. Μαρινάκης. Τα δάνειά σας δεν τα αποπληρώνετε. Θεωρείτε τις μίζες καθήκον των υπουργών. Ο επικεφαλής σας έχει ακόμα να αποπληρώσει τα δάνεια του 'Κήρυκα'" τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Ψάχνετε απεγνωσμένα αντιπερισπασμούς και σανίδα σωτηρίας σε ανύπαρκτες υποθέσεις, μήπως και καλυφθούν τα υπαρκτά σκάνδαλα, όπως αυτό της Novartis, για το οποίο μάλιστα ζητάτε και παραγραφή". "Να σας χαίρονται οι χρηματοδότες σας. Να τους χαίρεστε και εσείς" καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ν. Παππάς: Πρόκειται για "μη υπόθεση"

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open, ο Νίκος Παππάς έκανε λόγο για  μία "μη υπόθεση". "Η Νέα Δημοκρατία μιλά για συναλλαγές ιδιωτών, έχουν ανοίξει κάποιοι λογαριασμοί και θα δούμε τι έχει συμβεί. Η Νέα Δημοκρατία έχει βρει ένα θέμα που πάει με όλα, σκάνε υποθέσεις με το θέμα των δανείων των κομμάτων, η καταδίκη συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη για υπόθεση παιδεραστίας, η υπόθεση χρηματοδότησης λογαριασμών του από off shore, και ξανανοίγει το ζήτημα Πετσίτη, με δημοσίευμα και μετά ανακοίνωση, και έτσι πάει το θέμα" ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Αναφέρθηκε μάλιστα στο "συγκρότημα του κ. Μαρινάκη", τονίζοντας ότι προφανώς ελέγχει και χρηματοδοτεί τη Νέα Δημοκρατία "και είναι διωκόμενος για την υπόθεση του πλοίου που μετέφερε ναρκωτικά". Απαντώντας στο αν έχει συζητήσει με τον πρωθυπουργό την υπόθεση Πετσίτη, ο Ν. Παππάς υποστήριξε ότι το θέμα έχει συζητηθεί "αναλυτικά όπως και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και προχωράμε παρακάτω".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL