Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ραλλία Χρηστίδου: Είμαι περήφανη για την υποψηφιότητά μου με το ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Η υποψήφια ευρωβουλευτής, υπενθύμισε ότι η "δημοκρατία δεν είναι δεδομένη" και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία των γυναικών στις εκλογικές διαδικασίες

Πολλές αποφάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, έρχονται από την Ευρωπαική Ένωση, αυτό συνηγορεί στην ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με τη συμμετοχή των πολιτών στις Ευρωεκλογές αυτό τόνισε μεταξύ άλλων η υποψήφια στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, σημειώνοντας ότι δεν της αρέσει το κλίμα πόλωσης που επικρατεί, αφού "τα προβλήματα είναι κοινά για όλους".

Μιλώντας στη ΕΡΤ, δήλωσε "περήφανη" για την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ, "το ότι είμαι ΣΥΡΙΖΑ είναι μία ενήλική και συνειδητή επιλογή, πολιτικοποιήθηκα κοινωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα" εξήγησε.

Η ενίσχυση των δικαιωμάτων να είναι το μήνυμα των πολιτών απέναντι στο λαϊκισμό της Ευρώπης, με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε σε άλλο σημείο.

Η Ραλλία Χρηστίδου, σχολίασε την κριτική που δέχτηκε, λέγοντας ότι "δεν πρέπει να κρίνουμε τους ανθρώπους μόνο από το επάγγελμα". "Ο κόσμος που με παρακολουθεί, έχει χαρεί με αυτό, ξέρουν τον χαρακτήρα μου, ξέρουν πόσο εργατική είμαι, ξέρουν ότι όταν βάζω έναν στόχο τον φέρνω εις πέρας, θέλουν νέους ανθρώπους".

Τέλος, υπενθύμισε ότι η "δημοκρατία δεν είναι δεδομένη" και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία των γυναικών στις εκλογικές διαδικασίες.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια