Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θετική αντίδραση από τις Βρυξέλλες

Πιο κοντά σε μια θετική απόφαση για την εκταμίευση του ενός περίπου δισεκατομμυρίου από την ενεργοποίηση των μέτρων για το χρέος βρίσκεται η Ελλάδα μετά την έγκριση του νομοσχεδίου για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Όπως σημείωναν, χθες, πηγές της “Α”, η νομοθεσία που πέρασε μετά τις τελευταίες αλλαγές από τη Βουλή και θα αντικαταστήσει τον Νόμο Κατσέλη κινείται σε θετική κατεύθυνση, ωστόσο οι θεσμοί αναμένουν και τη δευτερεύουσα νομοθεσία προκειμένου να καταλήξουν στην οριστική αξιολόγηση που θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους των κρατών - μελών της Ευρωζώνης στο EuroWorking Group.

Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση για την εκταμίευση του ενός περίπου δισεκατομμυρίου από την ενεργοποίηση των μέτρων για το χρέος αναμένεται να ληφθεί στο Eurogroup της επόμενης Παρασκευής στο Βουκουρέστι.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία

Ολόκληρη η χθεσινή ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα ήταν αφιερωμένη στο θέμα της ανομίας. Η κυβέρνηση παίζει το χαρτί της «μηδενικής ανοχής» και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για ψυχική συνδρομή στους μπαχαλάκηδες.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο