Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Παππάς: Υποκρισία και πατριδοκαπηλεία της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Πριν τη συμφωνία των Πρεσπών, παντού στον κόσμο η γειτονική χώρα ήταν αναγνωρισμένη ως “Μακεδονία” σκέτο. Αυτό κληρονομήσαμε από τους πατριδοκάπηλους. Αυτό αλλάξαμε», δηλώνει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

«Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει στον κατήφορο της πατριδοκαπηλείας, αποκαλώντας τη συμφωνία των Πρεσπών προδοτική αλλά αρνείται να διεκδικήσει την αλλαγή της», τονίζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «ο θρασύδειλος υπό προθεσμία αρχηγός της προσπαθεί να πυροδοτήσει απεγνωσμένα κινητοποιήσεις και αντισυγκεντρώσεις ακραίων, λέγοντας σε βουλευτές στη Βουλή και άλλες δημόσιες τοποθετήσεις του "να μη τολμήσετε να πατήσετε στη Μακεδονία"».

«Στο εξωτερικό λέει πως η συμφωνία των Πρεσπών δεν αλλάζει. Υποκρισία και κοροϊδία. Ακόμα και τώρα αρνείται να πει έστω και μια αλήθεια για το μακεδονικό» σημειώνει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Ο ίδιος προσθέτει ότι «πριν τη συμφωνία των Πρεσπών, παντού στον κόσμο η γειτονική χώρα ήταν αναγνωρισμένη ως “Μακεδονία” σκέτο. Αυτό κληρονομήσαμε από τους πατριδοκάπηλους. Αυτό αλλάξαμε».

«Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έχουν παραδοθεί σε μια ομάδα ακροδεξιών, η οποία αρνείται να καταδικάσει τις αντισυγκεντρώσεις ελάχιστων ακραίων, αλλά και το φασιστικό σύνθημα “αλήτες προδότες πολιτικοί”» καταλήγει ο Ν.Παππάς.

Δείτε όλα τα σχόλια