Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C20.9°C
2 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C19.5°C
2 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
15.5°C19.3°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.6°C
2 BF 51%
Νέες παρεμβάσεις ετοιμάζει η "Γέφυρα"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέες παρεμβάσεις ετοιμάζει η "Γέφυρα"

Στον προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων της, ώστε να προβληθεί η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων, προχώρησε η πρωτοβουλία πολιτών "Γέφυρα".

Στην τελευταία σύσκεψή της επισημάνθηκε ότι οι επικείμενες ευρωεκλογές αποτελούν πεδίο συνάντησης των κομμάτων, των συλλογικοτήτων και των ανένταχτων πολιτών που θεωρούν ότι ο προοδευτικός χώρος θα πρέπει να απαντήσει στην έκρηξη του ακροδεξιού λαϊκισμού, του εθνικισμού και της ξενοφοβίας. Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου αναφέρθηκε στις συναντήσεις που υπήρξαν με κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και εκπροσώπους πολιτικών κινήσεων, ενόψει και της εκδήλωσης στις 27 Μαρτίου για τις ευρωεκλογές και την Προοδευτική Συμμαχία που συγκροτείται.

Ν. Μπίστης: "Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. διολίσθησε στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο"

Εν τω μεταξύ, με αφορμή και τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Ν. Μπίστης κατηγόρησε (ρ/σ News24/7) το ΚΙΝ.ΑΛΛ. ότι “ολόκληρο διολίσθησε στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο”, ενώ "η θέση του είναι στην Προοδευτική Συμμαχία". “Γι’ αυτό εμείς στη 'Γέφυρα' ασκούμε κριτική στην πολιτική του, αλλά δεν κόβουμε τις γέφυρες. Τις κρατάμε για μετά τις εκλογές” είπε. Σχολιάζοντας δε την πρόσφατη συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου, ανέφερε ότι “αν αυτός ήταν ο επίσημος λόγος του ΚΙΝ.ΑΛΛ., η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων θα ήταν πραγματοποιήσιμη”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL