Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.1°C12.6°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.4°C14.1°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
6 °C
5.9°C11.2°C
0 BF 93%
Κυρ. Μητσοτάκης: / Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα κάνουμε την Ελλάδα... Βενεζουέλα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κυρ. Μητσοτάκης: / Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα κάνουμε την Ελλάδα... Βενεζουέλα

Στη δέσμευση πως «δεν θα κάνουμε στον Αλέξη Τσίπρα τη χάρη να κάνουμε την Ελλάδα... Βενεζουέλα» προχώρησε χθες από την Ξάνθη ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκοντας να επικρίνει τη συνάντηση του Προέδρου της... Βολιβίας με τον πρωθυπουργό! Ο πρόεδρος της Ν.Δ. σχολιάζοντας παράλληλα το χθεσινό tweet του πρωθυπουργού περί “ενός νέου μοντέλου βιώσιμης ανάπτυξης και ολιγαρκούς αφθονίας» ανέφερε σε λασπολογικούς τόνους ότι "το 'ολιγαρκής' αφορά τους πολίτες, που τους έκανε φτωχότερους, ενώ το 'αφθονία' αφορά «κείνον και την παρέα του»!

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιστράτευσε ξανά τα fake news για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης σημειώνοντας πως “ο κ. Τσίπρας δεν έχει πάει στη Μόρια να αντικρίσει την κατάσταση που αντίκρισα. Κακοδιαχείριση, διασπάθιση πόρων και υποψίες διαφθορας είναι το αποτέλεσμα της ιδεοληψίας μιας αριστερής κυβέρνησης». Συν τοις άλλοις αναπαρήγαγε τις πιο σκληρές θέσεις της ευρωπαικής Δεξιάς αξιώνοντας "να υπάρξει διάκριση μεταξύ προσφύγων και παράτυπων μεταναστών", ενώ «η χώρα έχει σύνορα και τα σύνορά της θα πρέπει να διαφυλάσσονται».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επιχείρησε νέο άνοιγμα στους “νεομακεδονομάχους” ισχυριζόμενος ότι “ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε απέναντί του το 70% της ελληνικής κοινωνίας που είναι εναντίον των Πρεσπών” επαναλαμβάνοντας ότι «είναι τεράστιο σφάλμα η αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας». «Η Βουλγαρία, μία από τις πρώτες χώρες που αναγνώρισαν τα Σκόπια με το παλιό συνταγματικό τους όνομα, δεν αναγνώρισε ποτέ διακριτή μακεδονική γλώσσας», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ υποστήριξε πως «εμείς όμως το κάναμε»!

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν παρέλειψε να προσδώσει εκ νέου δημοψηφισματικά χαρακτηριστικά στις επερχόμενες ευρωεκλογές λέγοντας πως “οι ψηφοφόροι μετά από τέσσερα χρόνια θα βρεθούν στην κάλπη για να στείλουν το μήνυμα να φύγει αυτή η κυβέρνηση”.

Τέλος, χωρίς να παραθέσει συγκεκριμένη πρόταση, σημείωσε πως «δεν μπορούμε να παίζουμε με τα εξεταστικά συστήματα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση», δηλώνοντας πως «πρόθεσή μας είναι να μην αλλάξουμε το σύστημα για το ελληνικό πανεπιστήμιο για τρία χρόνια»...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL