Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C20.9°C
2 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C19.5°C
2 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
15.5°C19.3°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.6°C
2 BF 51%
Δηκτική απάντηση Χαρίτση στη Ν.Δ.: / Δηκτική απάντηση Χαρίτση στη Ν.Δ.: Υπερψηφίστε την τροπολογία για την ψήφο των Ελλήνων της Βρετανίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δηκτική απάντηση Χαρίτση στη Ν.Δ.: / Δηκτική απάντηση Χαρίτση στη Ν.Δ.: Υπερψηφίστε την τροπολογία για την ψήφο των Ελλήνων της Βρετανίας

Νέα, δηκτική, απάντηση "στα ψεύδη και την κινδυνολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης", διαβεβαιώνοντας παράλληλα τους Έλληνες εκλογείς της Μεγάλης Βρετανίας ότι "η ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα μέτρα που θα τους επιτρέψουν να λάβουν απρόσκοπτα μέρος στις ευρωεκλογές" έδωσε χθες ο Αλ. Χαρίτσης:

"Στο πολυνομοσχέδιο του ΥΠ.ΕΣ. που ψηφίζεται την ερχόμενη Τρίτη στην ολομέλεια της Βουλής υπάρχει συνολική ρύθμιση, η οποία καταρτίστηκε σε συνεργασία με το ΥΠΕΞ και  καλύπτει κάθε ενδεχόμενο, ενώ η πλατφόρμα για την εγγραφή τους στους εκλογικούς καταλόγους έχει ήδη ανοίξει και τώρα παρατείνεται η λειτουργία της μέχρι τις 10 του Απρίλη. Περιμένουμε από τη Ν.Δ. να την υπερψηφίσει", τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών.

Ακροδεξιά διολίσθηση

Μετά την προχθεσινή ερώτηση Κουμουτσάκου - Βορίδη, η Ν.Δ. επέμεινε να θέτει ένα θέμα, που έχει απαντηθεί ήδη στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η απόφαση της βρετανικής Βουλής "για παράταση του Brexit εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ".

"Με συντριβή μάθαμε από τη Ν.Δ. ότι η χθεσινή απόφαση της Βουλής των Κοινοτήτων της Μεγάλης Βρετανίας εκθέτει ανεπανόρθωτα την ελληνική κυβέρνηση! Δηλώνουμε ένοχοι που δεν καταλάβαμε έγκαιρα ότι το Brexit είναι μια διεθνής συνωμοσία για να εκτεθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!" απάντησε σκωπτικά ο υπουργός Εσωτερικών και σε ανάλογα δηκτικά ύφος συμπλήρωσε:

"Ευχαριστούμε το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μας διαφώτισε, έστω και καθυστερημένα. Το μόνο που έχουμε να συμπληρώσουμε είναι ότι η ακροδεξιά διολίσθηση της Ν.Δ. το τελευταίο διάστημα δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από όλο και μεγαλύτερες δόσεις γραφικότητας...".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL