Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
Ν.Παππάς: Δίκαιη ανάπτυξη ή μνημόνιο Μητσοτάκη το εκλογικό δίλημμα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν.Παππάς: Δίκαιη ανάπτυξη ή μνημόνιο Μητσοτάκη το εκλογικό δίλημμα (Video)

«Μετά την έξοδο από τα μνημόνια αποκρυσταλλώνονται δύο στρατηγικές για τη χώρα. Είτε θα επανέλθουμε στις πολιτικές που μας κατέστρεψαν, είτε στις πολιτικές που διευρύνουν την κοινωνική προστασία και αυξάνουν τη διαφάνεια στον δημόσιο βίο», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ σημείωσε ότι «από τη μία βρίσκεται η στρατηγική της δίκαιης ανάπτυξης και από την άλλη η προοπτική ενός νέου μνημονίου του Κυριάκου Μητσοτάκη».

https://www.youtube.com/embed/yczGq27t8I8

Παράλληλα, ο Ν.Παππάς αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική υπογράμμισε ότι «η στρατηγική που εφαρμόσαμε, φέρνει αποτελέσματα ώστε την επόμενη τετραετία να ρίξουμε την ανεργία στο 7-8%. Έχει ξεπεραστεί κάθε προσδοκία». 

Αναφερόμενος στη ΝΔ ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής τόνισε ότι «έχει παντελή αδυναμία να μιλήσει για την ουσία των οικονομικών εξελίξεων. Έχουμε ένα πλέγμα εξελίξεων που οδηγούν την αξιωματική αντιπολίτευση σε μετακίνηση αναδεικνύοντας ζητήματα νόμου και τάξης αντί για την οικονομία».

«Στη ΝΔ έχει κυριαρχήσει ένα κράμα δεξιάς και ακροδεξιάς. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τη δημοκρατία χωρίς αστερίσκους καταδικάζοντας τη βία και παίρνοντας αποστάσεις από αυτή» σημείωσε ο Ν.Παππάς.

Επιπρόσθετα ο ίδιος αναφέρθηκε και στο εκδοτικό συγκρότημα του Β.Μαρινάκη «ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το κόμμα του Κ.Μητσοτάκη και έχει βάλει στόχο την πτώση της κυβέρνησης. Την αποκάλεσε χούντα άλλωστε».

"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές"

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές» υπογράμμισε ο Ν.Παππάς και πρόσθεσε ότι «η αντιπολίτευση αναγκάζεται να κατεβάσει τον πήχη των προσδοκιών, προσπαθώντας να προετοιμάσει τον κόσμο της για ένα ενδεχόμενο ασύμβατο με αυτό που διαμορφώνεται τον τελευταίο καιρό από την ίδια. Οι δημοσκοπήσεις υποτιμούν τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία».

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές ο ΥΨΗΠΤΕ, τις χαρακτήρισε τις πιο κρίσιμες των τελευταίων ετών και σημείωσε ότι θα βγουν πολιτικά συμπεράσματα. «Θα είναι πολιτικότατες. Εμείς τις θα κερδίσουμε, με αυτοπεποίθηση μιας δύναμης που έχει δικαιωθεί στις κορυφαίες της επιλογές».

«Η δεξιά και ακροδεξιά στην Ευρώπη θέλει η Ελλάδα να υφίσταται, ως χώρα υποδοχής, όλη την πίεση του προσφυγικού» πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ σχετικά με τις εθνικές εκλογές επανέλαβε ότι θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας «και θα τις κερδίσουμε και αυτές».

Όσον αφορά στις τηλεοπτικές άδειες, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υπογράμμισε ότι «για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια έχουμε άδεις και οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν καταβάλει τα χρήματα που οφείλουν. Υπάρχει πλαίσιο κινήτρων το οποίο τα κανάλια αξιοποιούν. Έχουμε έκρηξη οπτικοακουστικής παραγωγής».

«Η Ελλάδα απέκτησε πολιτική για τις οπτικοακουστικές παραγωγές. Είναι μία βιομηχανία η οποία παράγει απασχόληση και βρισκόμαστε στην αρχή της έκρηξης» πρόσθεσε ο ίδιος.

Όσον αφορά την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Ν.Παππάς αρκέστηκε στο «Κυριακή κοντή γιορτή», ενώ τέλος, αναφερόμενος στο σκάνδαλο ΔΕΠΑ - ΕΛΦΕ σημείωσε ότι αφορά τα έτη της προηγούμενης διακυβέρνησης».

Συντάκτης: www.avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL