Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Κ. Αρβανίτης για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του on air (Video)

«Περιμέναμε ότι αφού η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε στις 12.00, θα είχε τελειώσει μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπή. Η ανακοίνωση δεν βγήκε και ξεκινήσαμε την εκπομπή»

Για την αμήχανη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του εν ώρα εκπομπής και την αποχώρησή του μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης.

Όπως είπε μιλώντας στον Ant1, όλο αυτό δεν ήταν στημένο, καθώς άργησε να ολοκληρωθεί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία λήφθηκαν οι αποφάσεις για τους πρώτους 16 υποψήφιους ευρωβουλευτές.

«Περιμέναμε ότι αφού η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε στις 12.00, θα είχε τελειώσει μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπή. Η ανακοίνωση δεν βγήκε και ξεκινήσαμε την εκπομπή» σημείωσε.

Ο Κ. Αρβανίτης ανέφερε ότι ήξερε από την Παρασκευή ότι θα είναι υποψήφιος και δήλωσε τυχερός ότι η είδηση «έσκασε» πριν βρεθεί στο πλατό ο βουλευτής της ΝΔ Ν. Μηταράκης. «Θα του έπαιρνα συνέντευξη ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο