Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
"Βοηθούς κήπουρούς του ΠΑΣΟΚ" είδε η Ν.Δ.!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Βοηθούς κήπουρούς του ΠΑΣΟΚ" είδε η Ν.Δ.!

Στην ευθεία στοχοποίηση των νέων υφυπουργών Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα προχώρησαν πηγές της Ν.Δ. μετά την ανακοίνωση των αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα σημειώνοντας πως “η πολυδιαφημισμένη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε σε δύο βοηθούς κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ”.

Στο ίδιο πνεύμα προσθέτουν πως “προφανώς γιατί ακόμη και ο Νίκος Μπίστης κατάλαβε το τέλος που πλησιάζει”. Οι “γαλάζιοι” κύκλοι έσπευσαν δε να εκτιμήσουν πως “είναι μάλλον ο πρώτος κυβερνητικός ανασχηματισμός που θα περάσει ως μονόστηλο στις εφημερίδες”, ενώ επανήλθαν στο... πάγιο αίτημα “να ανακοινώσει επιτέλους ο κ. Τσίπρας την ημερομηνία των εκλογών για να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία”.

Επιπλέον ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης -στο πλαίσιο της εκπομπής του στο Facebook-, αφού είπε σε αγοραίο ύφος πως “θα γελάσουμε με τον ανασχηματισμό”, αποκάλυψε το... προσωπικό του βίωμα:

“Και λέω ότι θα γελάσουμε διότι εγώ, όταν βρέθηκα σε δυσαρμονία με την άποψη του παλιού κόμματός μου για το τι έπρεπε να κάνω στη Βουλή των Ελλήνων, παραιτήθηκα από βουλευτής και υπουργός. Κι ενώ ο Λουκάς Παπαδήμος μου πρότεινε να παραμείνω στο κυβερνητικό σχήμα - καθώς όλοι ήταν ευχαριστημένοι από τη δουλειά μου και είχα μεγάλη δημοφιλία στον χώρο της ναυτιλίας, αρνήθηκα και μετά από 48ώρες πούλαγα βιβλία στο Blue Sky.

Ενώ λοιπόν όλοι βρίζουν εμένα ασταμάτητα επειδή άλλαξα κόμμα τώρα μπορούν άνθρωποι όπως η κυρίες Παπακώστα και Κουντουρά και πλέον οι κ. Μωραΐτης και Τόλκας να αλλάζουν τις θέσεις που είχαν μέχρι προχθες και να θεωρούνται αξιοπρεπείς και μια χαρά”.

Σε ανάλογο πνεύμα ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κύρτσος “τουιτάρισε”: “Ανασχηματισμός πολιτικής κακομοιριάς. Αναδεικνύονται νέα κομματικά στελέχη στη θέση άλλων τσικό. Επιβραβεύονται δύο πρώην ΠΑΣΟΚ, με τον έναν να έχει κάνει σκληρές δηλώσεις κατά της κυβέρνησης. Παραμένουν διάφοροι που άδειασαν τα κόμματά τους. Προωθούνται... Κατρούγκαλος - Σία”.

Παράλληλα, με το μυαλό... στις εκλογές, ο Λευτέρης Αυγενάκης κάλεσε μέσω Διαδικτύου τους πολίτες “να στείλουν στο σπίτι τους αυτή την κυβέρνηση”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL