Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το βίντεο με τον Κ. Μητσοτάκη που υποσχέθηκε ο Ν. Παππάς στην Ντ. Μπακογιάννη

Η Ντ. Μπακογιάννη αρνήθηκε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είχε χαρακτηρίσει το 8ωρο ξεπερασμένο, με τον Ν. Παππά να απαντά με το βίντεο που είχε υποσχεθεί

Το βίντεο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος χαρακτήριζε ξεπερασμένο το 8ωρο, έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί στην Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στην ΕΡΤ1.

Αναλυτικά ο διάλογος που είχαν:

Ν. Παππάς: Έχετε πολιτική που λέει ότι το 8ωρο είναι ξεπερασμένο

Ντ. Μπακογιάννη: Ποιος το είπε αυτό;

Ν. Παππάς: Ο πρόεδρός σας

Ντ. Μπακογιάννη: Όχι, ποτέ δεν το έχει πει

Ν. Παππάς: Θα σας στείλω το βίντεο στο λογαριασμό σας στο Twitter

Ντ. Μπακογιάννη: Ποτέ δεν το έχει πει, να μου το στείλετε

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης το Μάιο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Digital Economy Forum 2018 που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας, είχε δηλώσει:

«Το κλασικό “δυτικό” ωράριο “9 με 5” στην ίδια δουλειά, να παίρνει κανείς σύνταξη από την ίδια δουλειά, από αυτήν στην οποία ξεκίνησε, αυτό είναι μάλλον ξεπερασμένο».

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο