Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Κ. Ζαχαριάδης: Κανένας δεν έχει να φοβάται για την πρώτη κατοικία (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Ζαχαριάδης: Κανένας δεν έχει να φοβάται για την πρώτη κατοικία (Video)

Κανένας μικρός, μεσαίος, φτωχός και ανώτερος μεσαίος δεν έχει να φοβάται για την πρώτη κατοικία, δήλωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, τονίζοντας ότι για άλλη μια φορά οι κινδυνολόγοι θα διαψευστούν.https://www.youtube.com/embed/AoBEV_0ED0I

«Όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας δεν υπήρχε καμία προστασία της πρώτης κατοικίας, δεν υπήρχε τίποτα. Νομοθετήσαμε την πιο ισχυρή προστασία πρώτης κατοικίας σε όλη την Ευρώπη» σημείωσε μιλώντας στο Open Beyond και συμπλήρωσε:

«Τώρα που λήγει αυτή η προστασία και πάλι αυτή η κυβέρνηση σε διάλογο θα αποφασίσει το νέο θεσμικό πλαίσιο σε συνεργασία με τους θεσμούς. Η πρόβλεψή μου είναι ότι και πάλι θα προστατευθεί η πρώτη κατοικία και θα είναι η πιο ισχυρή προστασία σε σχέση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα».

Ο Κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι την τελική ευθύνη για τη νομοθεσία δεν την έχουν οι τράπεζες, την έχει η κυβέρνηση, ενώ με αφορμή την κινδυνολογία για τα κόκκινα δάνεια από τον Β. Κικίλια, ο οποίος προχώρησε σε ανακρίβειες για τα όσα είπε ο Γ. Δραγασάκης, κάλεσε όλους να αφήσουν έξω από την αντιπαράθεση το τραπεζικό σύστημα.

https://www.youtube.com/embed/uWkBqCT4rBo

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL