Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δεν αφορά τον Δ. Κουφοντίνα η διάταξη για τις αγροτικές φυλακές

ΑΜΠΕ

Απάντηση Καλογήρου σε ισχυρισμό Βορίδη

Δεν αφορά τον Δημήτρη Κουφοντίνα διάταξη του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις αγροτικές φυλακές, όπως ξεκαθάρισε ο Μιχάλης Καλογήρου απαντώντας στον βουλευτή της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ότι με τη συγκεκριμένη διάταξη μπαίνει τέλος στις πολλές ταχύτητες υπολογισμού των ημερών εργασίας για τη μείωση της ποινής από αγροτική φυλακή σε αγροτική φυλακή. Μάλιστα, ο Μ. Καλογήρου επισήμανε ότι τα «μεροκάματα» του Δ. Κουφοντίνα μετράνε ήδη για τρεις ημέρες μείωσης της ποινής, ενώ σε άλλους κρατούμενους μετράνε μόνο για δύο ημέρες μείωσης της ποινής.

Ο Μ. Καλογήρου αναφέρθηκε και στη συνολική κριτική για τις άδειες του Δ. Κουφοντίνα θυμίζοντας ότι ο «Χ.Ξ.» (δηλαδή ο Χριστόδουλος Ξηρός) είχε πάρει επτά άδειες πριν διαφύγει. Δεν έχω δει καμία φωτογραφία του συγκεκριμένου το 2013 και το 2014, όταν έπαιρνε τις επτά άδειες, ούτε όταν πήγαινε στο χωριό του» σχολίασε δηκτικά ο Μ. Καλογήρου σημειώνοντας κι άλλες περιπτώσεις καταδικασμένων για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» που έλαβαν αρκετές άδειες πριν τελικά αποφυλακιστούν.

 

Δείτε όλα τα σχόλια