Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Π. Καμμένος πίσω από το «καψώνι» της «γκαζόζας»

Eurokinissi

Υπέρ των εκλογών ακόμα και πριν από τον Μάιο τάχθηκε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ., που απείλησε τον ΣΥΡΙΖΑ με «πόλεμο» αν διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του

«Εγώ του είπα του κ. Φωκά: Να πας να πιεις μία γκαζόζα επιδεικτικά στο καφενείο της Βουλής» σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. Πάνος Καμμένος αποκαλύπτοντας ότι η εμπλοκή που παρουσιάστηκε με την καθυστέρηση της ψήφισης του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ ήταν δικής του καθοδήγησης. Παράλληλα υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός «έχει την υποχρέωση να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και πριν από τον Μάιο», αφού πρώτα περάσουν από τη Βουλή «ορισμένα νομοσχέδια που έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό».

Ο Π. Καμμένος παρατήρησε ότι κατέφυγε στο «καψώνι» της... «γκαζόζας» εναντίον της κυβέρνησης «για να καταλάβουν τι σημαίνει 'εγκαταλείπουμε τους ΑΝ.ΕΛΛ. και βολευόμαστε με τρεις μετεγγραφές υπουργών στους οποίους δίνουμε μία καρέκλα', για να καταλάβουνε ότι δεν μπορεί να απειλούμαστε εμείς με διάλυση της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας». Μάλιστα αναφέρθηκε εκ νέου στα σενάρια για διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝ.ΕΛΛ. απειλώντας ότι «αν τολμήσουν να διαλύσουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα αντιθεσμικά, να ξέρουν ότι πλέον θα έχουμε πόλεμο».

Επανάληψη των καταγγελιών για Ν. Κοτζιά και κομματικές κρίσεις στο στράτευμα

Ο Π. Καμμένος επανέλαβε τις καταγγελίες του εναντίον του Νίκου Κοτζιά ισχυριζόμενος ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών «θα προφυλακιστεί» γιατί έχει προχωρήσει σε παράνομες ενέργειες σε σχέση με τις βίζες του υπουργείου και εταιρείες του Τζορτζ Σόρος. Συνέδεσε μάλιστα και την Ντόρα Μπακογιάννη στην υπόθεση με τον Τζ. Σόρος. Επιπλέον αναφέρθηκε εκ νέου και στις καταγγελίες του για κρίσεις με κομματικά κριτήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις και επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Ρήγα συνδέοντας συνεργάτη του με άτομα του συστήματος Τσοχατζόπουλου - Παπαντωνίου.

Παραδίδει την έδρα του ο Θ. Παπαχριστόπουλος

Παράλληλα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ενημέρωσε ότι πιθανώς σήμερα θα παραιτηθεί από βουλευτής παραδίδοντας την έδρα του, όπως είχε υποσχεθεί, λόγω της διαφοροποίησής του από τους ΑΝ.ΕΛΛ. για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Θ. Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι θα ήταν χαρά του να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, αν του ζητηθεί κάτι τέτοιο.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο