Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.2°C
2 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.8°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.2°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.9°C17.3°C
3 BF 48%
Με πλήρη ένταση συνεχίζεται η κόντρα Θεοδωράκη - Ψαριανού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με πλήρη ένταση συνεχίζεται η κόντρα Θεοδωράκη - Ψαριανού

Με πλήρη ένταση συνεχίζεται η αντιπαράθεση του Ποταμιού με τον Γρ. Ψαριανό, ο οποίος επικεντρώνει στη δημοσιοποίηση των πρακτικών της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου που τον αφορούν, ενώ συνεχίζει να μην δίνει απαντήσεις στο ερώτημα του Στ. Θεοδωράκη αν μπορεί να δεσμευτεί πως δεν θα πάει στη Ν.Δ. Προς “ενίσχυση” του βουλευτή προσέτρεξε για δεύτερη ημέρα ο Άδ. Γεωργιάδης.

“Πρόκειται για παράνομες ηχογραφήσεις. Δεν υπήρχαν πρακτικά, υπήρχαν ηχογραφήσεις κατά μόνας που κάποιοι ίσως έκαναν κατ' εντολήν και χρησιμοποιούνται επιλεκτικά και μονταρισμένα”, ισχυρίστηκε (ΑΝΤ1) ο Γρ. Ψαριανός, μιλώντας για πράξη ποινικά κολάσιμη. Ο Γ. Μαυρωτάς του απάντησε (Open TV) ότι “τα πρακτικά στο Π.Σ. εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι ηχογραφημένα, ο καθένας ό,τι λέει μένει. Είναι δημόσια πρακτικά” και ότι “πρόκειται για συνεδρίαση στην οποία βρίσκονται 50 άτομα, δεν υπάρχει κάτι κρυφό”.

Ο Στ. Θεοδωράκης (ρ/σ Real) κάλεσε τους Αμυρά, Ψαριανό, Δανέλλη να απαντήσουν στο ερώτημα με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές. Ανέφερε ότι “επιστρέφει κόσμος στο Ποτάμι, άνθρωποι και από τη φιλελεύθερη πλευρά της Ν.Δ., αλλά και απογοητευμένοι από την Κεντροαριστερά, άνθρωποι που έχουν κατανοήσει τι έχει συμβεί με το Ποτάμι. Ότι κάποιοι προσπάθησαν να μας κλείσουν το στόμα στη Βουλή και αυτό τους έχει πεισμώσει”. Για τη Φ. Γεννηματά σχολίασε πως “είναι σαφές ότι η συμπεριφορά της, "εγώ αποφασίζω και οι υπόλοιποι υπακούετε", δεν είναι κάτι που αρμόζει στη σύγχρονη πολιτική”, εξηγώντας ότι έτσι “έφυγαν άνθρωποι από το ΚΙΝ.ΑΛΛ., συνεχίζουν να φεύγουν”. Προανήγγειλε ότι στις 26 Φεβρουαρίου το Ποτάμι θα παρουσιάσει πρόταση για τις ευρωεκλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL