Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
Τα έξοδα των γραφείων της ΝΟΔΕ Πειραιά καλύπτει ο Β. Μαρινάκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τα έξοδα των γραφείων της ΝΟΔΕ Πειραιά καλύπτει ο Β. Μαρινάκης

Νέα γραφεία 250 τετραγωνικών στον 6ο όροφο της Κολοκοτρώνη 95 απέκτησε τον περασμένο Νοέμβριο η τοπική οργάνωση της Ν.Δ. στον Πειραιά με την... ευγενική χορηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πριν από μερικές ημέρες έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Α' Πειραιά και νήσων Γιάννη Βοϊδονικόλα να σπεύδει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον επιχειρηματία υπό το βλέμματα του ευρωβουλευτή Μ. Κεφαλογιάννη, του βουλευτή Πειραιά Κ. Κατσαφάδου αλλά και του δημάρχου Γ. Μώραλη και σειράς άλλων στελεχών της παράταξής του.

Χορηγία Μαρινάκη ενοίκιο, ανακαίνιση, εξοπλισμός

"Τους ευχαριστώ όλους και τον κάθε ένα ξεχωριστά, μα περισσότερο τον εφοπλιστή, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρώτο δημοτικό σύμβουλο με τον 'Πειραιά Νικητή' και υιό του αείμνηστου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Πειραιά Μιλτιάδη Μαρινάκη, τον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος στη μνήμη του πατέρα του καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα αυτού του γραφείου", είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Λίγο πριν καλέσει "τους αληθινούς Έλληνες" στο συλλαλητήριο της προπερασμένης εβδομάδας για να φωνάξουν, όπως είπε ο ίδιος "Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική" και "να φύγουν".

Τον περασμένο Νοέμβριο, μάλιστα, στα εγκαίνια των γραφείων, ο Γ. Βοϊδονικόλας είχε εξηγήσει πιο αναλυτικά τη συνεισφορά του Β. Μαρινάκη, ο οποίος, όπως τόνισε "κάλυψε στη ΝΟΔΕ το ποσό των ενοικίων ενός έτους, τον εξοπλισμό των γραφείων, καθώς και την ανακαίνισή τους, ενώ μας ενημέρωσε ότι θα είναι κοντά μας σε ό,τι χρειαστούμε".

ΣΥΡΙΖΑ: Ομολογία διαπλοκής

"Οι δημόσιες ευχαριστίες του γραμματέα της Ν.Δ. στον Πειραιά κ. Βοϊδονικόλα προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την κάλυψη των ενοικίων, του εξοπλισμού και της ανακαίνισης των τοπικών γραφείων της Ν.Δ. αποτελεί καραμπινάτη ομολογία διαπλοκής, που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη", αναφέρει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Καλεί μάλιστα τον πρόεδρο της Ν.Δ. να δώσει άμεσα εξηγήσεις για τις οικονομικές σχέσεις του κόμματός του με τον εν λόγω επιχειρηματία. "Αναρωτιόμαστε αν με τέτοιες 'χορηγίες' έχει καταφέρει τελικά να μειώσει τα έξοδα του κόμματός του" τονίζει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου.

Πηγές Ν.Δ.: Διαπλοκή δεν είναι η δημόσια δωρεά

"Ενδείξεις ‘καραμπινάτης διαπλοκής’ υπάρχουν όταν μπαινοβγαίνουν νύχτα στο Μαξίμου φίλα προσκείμενοι επιχειρηματίες της κυβέρνησης Τσίπρα και τα ραντεβού αυτά δεν ανακοινώνονται" σχολίαζαν πηγές της Ν.Δ.

"Και για να γίνουμε ακόμη πιο σαφείς: Διαπλοκή σίγουρα δεν είναι τα δημόσια ευχαριστήρια της ΝΟΔΕ Πειραιά επειδή ένας επιχειρηματίας -και εν προκειμένω ο Βαγγέλης Μαρινάκης- έκανε επίσης δημόσια μια δωρεά στη μνήμη του βουλευτή πατέρα του" επισημαίνουν οι ίδιες πηγές καθιστώντας σαφές ότι, όπως διαμηνύει ο ίδιος, "είναι βέβαιο ότι θα κάνει και άλλες αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL