Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Α. Καστόρης: Τρομακτική η ανοχή απέναντι στο τέρας του φασισμού (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Α. Καστόρης: Τρομακτική η ανοχή απέναντι στο τέρας του φασισμού (Video)

«Δε μας τρομάζουν αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, μας τρομάζει η ανοχή απέναντι στο τέρας του φασισμού που θεριεύει» δήλωσε ο βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριος Καστόρης και τόνισε ότι πρέπει οι δημοκρατικές δυνάμεις εντός και εκτός Βουλής να αντισταθούν στα φαινόμενα του φασισμού που πάνε να σηκώσουν κεφάλι.

Σχετικά με την επίθεση ακροδεξιών στο σπίτι του, ανέφερε ότι μετά το συλλαλητήριο στην Κατερίνη ένα κομμάτι της πορείας κατευθύνθηκε έξω από την οικεία του, βανδάλισε τον κύριο χώρο, τρομοκράτησε τη γειτονιά και τα πεθερικά του.

https://www.youtube.com/embed/hBmEcNRoPGQ

«Δεν τρομάζουμε με τέτοιους είδους επιθέσεις, μας τρομάζει η διαφαινόμενη ανοχή απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα, απέναντι στον αυξανόμενο εθνικισμό και στο τέρας του φασισμού που θεριεύει. Το τέρας θρέφεται από τη τη ρητορική του μίσους και του εθνικισμού. Αυτή η ρητορική δεν χαρακτηρίζει το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων και την πλειοψηφία του ελληνικού λαού» επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Αναφερόμενος στα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, δήλωσε ότι δεν είναι όλοι φασίστες ή εθνικιστές, αλλά πρόκειται για κόσμο που δεν έχει πληροφορηθεί. «Το να πετάξουν όμως μολότοφ στο σπίτι της Θ. Τζάκρη και να επιτεθούν στο δικό μου, αυτό ξεφεύγει από τα πλαίσια της Δημοκρατίας. Χρειάζεται η συμπαράταξη όλων για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα» κατέληξε ο Αστ. Καστόρης.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL