Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Φασιστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή Πιερίας Αστ. Καστόρη

ΑΜΠΕ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη Ν.Δ. να πάρει θέση

Επίθεση που "δεν στρέφεται μόνον ενάντια στο ίδιο, αλλά και κατά της Δημοκρατίας" χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ την επίθεση εναντίον της κατοικίας του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Αστέριου Καστόρη, καθώς και τον βανδαλισμό της από ομάδα ακροδεξιών με πέτρες, αυγά και μπογιές, μετά το τέλος του συλλαλητηρίου στην Κατερίνη.

"Οι δράστες της επίθεσης δεν είναι πολίτες που ανησυχούν, εξαιτίας της παραπληροφόρησης, για τη συνθήκη των Πρεσπών. Είναι φασίστες και τραμπούκοι" τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ καλώντας "ιδιαίτερα τη Ν.Δ., η οποία με την προπαγάνδα της, τις θεωρίες συνωμοσίας που διασπείρει και τον διχαστικό της λόγο, υποδαυλίζει τέτοιες συμπεριφορές, και αρνείται να τις καταδικάσει έμπρακτα και ρητά, να πάρει θέση, έστω και τώρα".

"Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές και τα στελέχη του, ούτε εκφοβίζονται ούτε εκβιάζονται. Η συνθήκη των Πρεσπών, η οποία επιλύει ένα χρόνιο ζήτημα της εξωτερικής μας πολιτικής, με τον καλύτερο τρόπο, διασφαλίζοντας πλήρως τα συμφέροντα της χώρας μας, θα επικυρωθεί. Οι πατριδοκάπηλοι, οι εθνικιστές και οι φασίστες θα ηττηθούν".

 

Δείτε όλα τα σχόλια