Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Σπίρτζης: Συνεχίζονται τα απειλητικά μηνύματα, η ΝΔ χορεύει τανγκό με την ακροδεξιά (Video)

«Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός, σήκωσε το γάντι και ζήτησε υπεύθυνα ψήφο εμπιστοσύνης. Είναι πολιτική νομιμοποίηση της ΝΔ όταν χορεύει τανγκό αγκαλιά με την ακροδεξιά;»

Στην καταγγελία ότι συνεχίζονται ακόμα και σήμερα τα απειλητικά μηνύματα σε βάρος βουλευτών και υπουργών για τη Συμφωνία των Πρεσπών προχώρησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

«Τώρα που ερχόμουν στο στούντιο έλαβα τουλάχιστον τρία απειλητικά μηνύματα για μένα και την οικογένειά μου» ανέφερε μιλώντας στο Open Tv, ωστόσο, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφιστεί με πάνω από 151 ψήφους.

Ο Χρ. Σπίρτζης αρνήθηκε κατηγορηματικά την καταγγελία της ΝΔ ότι η κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών μετά την αποχώρηση του Π. Καμμένου. «Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός, σήκωσε το γάντι χωρίς να το ορίζει το Σύνταγμα και ζήτησε πολύ υπεύθυνα ψήφο εμπιστοσύνης, λαμβάνοντας τα ρίσκα. Είναι πολιτική νομιμοποίηση της ΝΔ όταν χορεύει τανγκό αγκαλιά με την ακροδεξιά;» διερωτήθηκε.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών σχολιάζοντας τη στάση ΝΔ και ΚΙΝΑΛ αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, κάλεσε τα κόμματα να απαντήσουν αν θέλουν να κάνουν δώρο τον όρο «Μακεδονία». «Είναι στρατηγική της ΝΔ να μην είμαστε στην Ευρώπη;» σημείωσε.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια