Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C20.4°C
4 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
16 °C
13.6°C17.8°C
1 BF 82%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C19.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
22.2°C24.8°C
6 BF 38%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C17.4°C
2 BF 100%
Σ. Δανέλλης: Εδώ και ένα χρόνο απειλούν εμένα και την οικογένειά μου (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σ. Δανέλλης: Εδώ και ένα χρόνο απειλούν εμένα και την οικογένειά μου (Video)

«Το σύνολο του πολιτικού κόσμου θα πρέπει απολύτως να καταδικάσει αυτά τα φαινόμενα» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, σχετικά με τις απειλές κατά του ιδίου, αλλά και άλλων βουλευτών για τη στάση τους σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών.https://www.youtube.com/embed/FoHp02Do97Y

«Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα για μία Δημοκρατία» επισήμανε ο Σπ. Δανέλλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την άποψη ότι η καταδίκη των απειλών δεν γίνεται ξεκάθαρα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Ο βουλευτής ανέφερε ότι ξεκίνησε να δέχεται απειλητικά μηνύματα τον Ιανουάριο του 2018, όταν δημόσια τοποθετήθηκε για το «Μακεδονικό». «Παραμονή των Φώτων του 2018 δέχτηκα τις πρώτες απειλές, οι επιθέσεις κλιμακώθηκαν προς το Πάσχα και έκτοτε έγιναν ρουτίνα για μένα» είπε.

Σημείωσε ακόμη πως όταν άρχισαν να γίνονται αποδέκτες αυτών των μηνυμάτων και μέλη της οικογένειάς του, ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία και προχώρησε σε μέτρα.

Ερωτηθείς για την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού, στην οποία χαρακτηρίζεται «πράξη πολιτικά ανήθικη» την απόφαση του Σπ. Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο βουλευτής απάντησε πως το λάθος του ήταν ότι δεν αποχώρησε αμέσως μετά το συνέδριο του Ποταμιού. Ανέφερε ακόμη πως το Ποτάμι δεν είναι εκείνο το Ποτάμι στο οποίο εκλέχτηκε τον Ιανουάριο του 2015.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL