Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Ομόφωνα καταδικαστέες οι πρακτικές εκφοβισμού βουλευτών»

Περιστατικό αναφορικά με την καταδίκη περιστατικών απειλών και πρακτικών εκφοβισμού σημειώθηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης, μεταξύ του προεδρεύοντα εκείνη την ώρα, Ν.Κακλαμάνη και του βουλευτή της ΝΔ Γ.Βρούτση

Να συμφωνήσουμε ότι είναι «ομόθυμα κι ομόφωνα» καταδικαστέες οι πρακτικές εκφοβισμού κι απειλών σε βουλευτές για την ψήφο τους στη Βουλή κι ότι αυτή η καταδίκη πρέπει να γίνεται «πάντοτε» προέτρεψε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης κατά την διάρκεια της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης αντέδρασε έντονα στην επισήμανση αυτή του Ν. Κακλαμάνη θυμίζοντας ότι περιστατικά εκφοβισμού κι απειλών κατά βουλευτών έχουν γίνει και στο παρελθόν.

Ο Ν. Κακλαμάνης, εμφανώς θυμωμένος από την διακοπή, υπογράμμισε ότι «αν δεν σας καλύπτει το «πάντοτε», να πούμε διαχρονικά και κυρίως από εδώ και πέρα».

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο