Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αυτοεξευτελισμός είναι να σε προδίδει όλη η Ευρώπη και το ΕΛΚ και εσύ να κάνεις τον Μακεδονομάχο

Απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ περί «αυτοεξευτελισμού» της κυβέρνησης, πηγές του Μαξίμου απαντούν ότι «αυτοεξευτελισμός να σε προδίδει όλη η Ευρώπη ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών και εσύ να κάνεις τον Μακεδονομάχο»

«Αυτοεξευτελισμός είναι να έχεις υιοθετήσει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής περί "συναλλαγής" και να δηλώνει έκπληκτη ολόκληρη η Ευρώπη. Αυτοεξευτελισμός είναι να αυτοχαρακτηρίζεσαι προοδευτικός και η FAZ να χαρακτηρίζει το κόμμα σου εθνικιστικό» σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι απαντώντας σε ανακοίνωση τη ΝΔ περί «αυτοεξευτελισμού» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Οι ίδιος πηγές αναφέρουν ότι «αυτοεξευτελισμός είναι να προδίδει όλη η Ευρώπη και το ΕΛΚ, από τον κ. Βέμπερ μέχρι τον κ. Μπροκ, ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών και εσύ να συνεχίζεις να κάνεις τον Μακεδονομάχο».

Τέλος, πηγές του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι «αυτοεξευτελισμός είναι να σε αδειάζει δημόσια η Γερμανίδα καγκελάριος για τις ανοησίες περί "συναλλαγής" και εσύ να δηλώνεις ικανοποιημένος από τις δηλώσεις της».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο