Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C25.1°C
1 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.6°C23.6°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
1 BF 40%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.2°C25.2°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
0 BF 49%
Όλ.Γεροβασίλη: Απαράδεκτο και πολιτικά επικίνδυνο το να χτυπούν τα ΜΑΤ στα τυφλά διαδηλωτές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Όλ.Γεροβασίλη: Απαράδεκτο και πολιτικά επικίνδυνο το να χτυπούν τα ΜΑΤ στα τυφλά διαδηλωτές

«Απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες» χαρακτηρίζει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη τις ενέργειες ορισμένων ανδρών των ΜΑΤ «οι οποίοι χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου - λάμψης, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ».

Παράλληλα, η ίδια προσθέτει ότι «αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του σημερινού εκπαιδευτικού συλλαλητήριου στην Αθήνα, στη διασταύρωση της Β.Σοφίας με την Ηρώδου Αττικού, όπου ήταν παρατεταγμένες κλούβες των ΜΑΤ προκλήθηκε παρατεταμένη ένταση και σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπαιδευτικός Θ.Δριμάλα τραυματίστηκε από χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

Αναλυτικά η δήλωση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη

«Θεωρώ απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες τις σημερινές ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ οι οποίοι χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου -λάμψης, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι  ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ. Αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL