Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Π. Καμμένος: Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν συνδεθεί με την Συμφωνία των Πρεσπών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Καμμένος: Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν συνδεθεί με την Συμφωνία των Πρεσπών

«Η μόνη διαφορά μας στην κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά», αναφέρει ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την Συμφωνία των Πρεσπών όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό», σημειώνει σε μήνυμά του στον προσωπικό του λγοαριασμό στο twitter.

https://twitter.com/PanosKammenos/status/1083721566540701696?ref_src=twsrc^tfw

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε, αλλά δεν έλαβε στήριξη από τους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. για αποχώρηση από την κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Οι περισσότεροι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. φέρεται ότι διαφώνησαν ή απέφυγαν να πάρουν θέση.

Ο Π. Καμμένος φέρεται να δήλωσε ότι «δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά δεν θέλω να πέσει η κυβέρνηση». Στην συνεδρίαση συμμετείχαν όλοι οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ., εκτός της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά που λείπει στο εξωτερικό, καθώς κι ο υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης που είναι όμως εξωκοινοβουλευτικός.

Στη συνέχεια, πληροφορίες από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτηρίζουν ως αποκυήματα φαντασίας τις περιγραφές για το τι συνέβη κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Οι ίδιοι κύκλοι προσθέτουν ότι «η επαναλαμβανόμενη προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων να πλήξουν τους ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν πετυχαίνει τον στόχο της, αλλά προκαλεί πλέον γέλια».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL