Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Κεντροαριστεροί φελλοί" και "Syriza's Friends"

Με γλώσσα Γεωργιάδη σχολιάζει το ΚΙΝ.ΑΛΛ. την κυριακάτικη εκδήλωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

"Εκλογές τώρα", ζητάει το ΚΙΝ.ΑΛΛ. Ακόμα και στην περίπτωση που η κυβέρνηση, όπως ανέφερε σε άτυπη ενημέρωσή του, "καταφέρει να διαμορφώσει μια ετερόκλητη πλειοψηφία γυρολόγων, διότι αυτή δεν μπορεί να σταθεί πολιτικά σε μια κρίσιμη φάση για τη χώρα". Μίλησε για "εκβιασμό" μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων.

Την ίδια στιγμή η Χαριλάου Τρικούπη με απαξιωτικά και προσβλητικά σχόλια δεν κρύβει την ενόχλησή της για το μέτωπο στήριξης που διαμορφώνεται από τον χώρο της Κεντροαριστεράς προς την κυβέρνηση. Επιχειρεί να υποβαθμίσει την εκδήλωση της ερχόμενης Κυριακής όπου θα μιλήσει ο Αλ. Τσίπρας, μιλώντας για "Syriza’s Friends", "μεταξύ αυτών και δήθεν κεντροαριστεροί ματαιόδοξοι φελλοί, που δεν είχαν «ελπίδα» και δέχονται να τους χρησιμοποιήσει ο κ. Τσίπρας για να επιπλεύσει από το ναυάγιό του".

"Όχι" για Παυλόπουλο

Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. διευκρίνισε παράλληλα ότι δεν πρόκειται να στηρίξει επανεκλογή του Πρ. Παυλόπουλου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ότι "ο κ. Τσίπρας στηρίζει τη Δεξιά συνιστώσα που τον έφερε στην εξουσία" και πως το ΚΙΝ.ΑΛΛ. θα έχει δική του πρόταση.

Ν. ΛΙΟΝ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο