Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επίσκεψη της Έφης Αχτσιόγλου στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα και αύριο η υπουργός Εργασίας - Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Επίσημη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, σήμερα και αύριο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η κ. Αχτσιόγλου θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με θέμα: «Η αύξηση του κατώτατου μισθού, η μείωση των εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες και η επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας», την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στις 19.00 (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος).

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, στις 11.00, η υπουργός Εργασίας θα συναντηθεί με το προεδρείο του ΣΒΒΕ (Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος), στα γραφεία του Συνδέσμου (πλ. Μαριχόβου 1).

Το απόγευμα της Πέμπτης, στις 18.00, η κ. Αχτσιόγλου θα συμμετάσχει σε συζήτηση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της κ. Βάλιας Αρανίτου «Η μεσαία τάξη στην Ελλάδα την εποχή των μνημονίων. Μεταξύ κατάρρευσης και ανθεκτικότητας» (Καφέ Βασιλικού Θεάτρου, πλατεία Λευκού Πύργου).

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο