Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Παππάς: Η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ΛΑΟΣ, έχει μίσος για την Αριστερά (Video)

Eurokinissi

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής με αφορμή την κατακλείδα της ομιλίας του βουλευτή της ΝΔ «ποτέ ξανά Αριστερά»

«Η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ΛΑΟΣ. Έχει μίσος για την Αριστερά. Ο Μ. Βορίδης τελείωσε με μία φράση που έως πρότινος ευδοκιμούσε στα χείλη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής», τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς με αφορμή την κατακλείδα της ομιλίας του βουλευτή της ΝΔ «ποτέ ξανά Αριστερά».

Μάλιστα ο Ν. Παππάς επεσήμανε στον Μ. Βορίδη πως «αν ήταν η δική σας κυβέρνηση και το Μακεδονικό θα είχατε άλυτο και τις συντάξεις κομμένες. Τις κομμένες συντάξεις τις είχατε στο πρόγραμμά σας. Και πάνω στο Μακεδονικό κάποιοι έκαναν πολιτική καριέρα». «Δεν είναι τυχαία η συνύπαρξή σας με τον Όρμπαν και τον Βέμπερ οι οποίοι στο μεταναστευτικό λένε ότι η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει όλο το βάρος της κρίσης», πρόσθεσε ο Ν. Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής χαρακτήρισε «θλιβερό» την ταύτιση της ΝΔ με τις «χυδαιότητες και αθλιότητες» Αλαφούζου περί ηθικής αυτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ στην βομβιστική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ.

«Στην Ελλάδα της κρίσης εφαρμόσθηκαν δύο συνταγές. Μία που έριξε το ΑΕΠ και αύξησε την ανεργία και μία άλλη που σταθεροποίησε την οικονομία και κράτησε την κοινωνία όρθια», τόνισε ο υπουργός.

Συντάκτης: Η ΑΥΓΗ

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο