Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.0°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.8°C
3 BF 85%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
26.6°C28.8°C
4 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
18.4°C18.5°C
3 BF 83%
Ν. Παππάς: Η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ΛΑΟΣ, έχει μίσος για την Αριστερά (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Παππάς: Η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ΛΑΟΣ, έχει μίσος για την Αριστερά (Video)

«Η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ΛΑΟΣ. Έχει μίσος για την Αριστερά. Ο Μ. Βορίδης τελείωσε με μία φράση που έως πρότινος ευδοκιμούσε στα χείλη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής», τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς με αφορμή την κατακλείδα της ομιλίας του βουλευτή της ΝΔ «ποτέ ξανά Αριστερά».https://www.youtube.com/embed/dzK8IEPuvDA

Μάλιστα ο Ν. Παππάς επεσήμανε στον Μ. Βορίδη πως «αν ήταν η δική σας κυβέρνηση και το Μακεδονικό θα είχατε άλυτο και τις συντάξεις κομμένες. Τις κομμένες συντάξεις τις είχατε στο πρόγραμμά σας. Και πάνω στο Μακεδονικό κάποιοι έκαναν πολιτική καριέρα». «Δεν είναι τυχαία η συνύπαρξή σας με τον Όρμπαν και τον Βέμπερ οι οποίοι στο μεταναστευτικό λένε ότι η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει όλο το βάρος της κρίσης», πρόσθεσε ο Ν. Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής χαρακτήρισε «θλιβερό» την ταύτιση της ΝΔ με τις «χυδαιότητες και αθλιότητες» Αλαφούζου περί ηθικής αυτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ στην βομβιστική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ.

«Στην Ελλάδα της κρίσης εφαρμόσθηκαν δύο συνταγές. Μία που έριξε το ΑΕΠ και αύξησε την ανεργία και μία άλλη που σταθεροποίησε την οικονομία και κράτησε την κοινωνία όρθια», τόνισε ο υπουργός.

Συντάκτης: Η ΑΥΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL