Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Θ. Παραστατίδης: Ο Κ. Μητσοτάκης πολιτεύεται χωρίς καμία λογική
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θ. Παραστατίδης: Ο Κ. Μητσοτάκης πολιτεύεται χωρίς καμία λογική

«Γιατί να ψηφίσει κανείς Μητσοτάκη;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης τονίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ πολιτεύεται χωρίς καμία λογική.

Μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι η ομιλία του Α. Τσίπρα την Παρασκευή είχε απεύθυνση στο κοινό της Θεσσαλονίκης «για να ενημερωθεί σχετικά με την εξέλιξη της Συμφωνίας των Πρεσπών και ορθώς έπραξε καθώς υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τι προβλέπει η συμφωνία».

Κληθείς να σχολιάσει τη συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο τόνισε ότι «απ`ότι φάνηκε δεν ήταν αυτό που προσδοκούσαν αυτοί που τη διοργάνωσαν και αποτελούνταν από κάποια στοιχεία με ακραίες θέσεις και απόψεις».

Ο κ. Παραστατίδης σημείωσε ακόμη ότι «ο κ. Μητσοτάκης πολιτεύεται χωρίς καμία λογική. Αυτά τα οποία προσδοκούσε στο παρελθόν και στήριζε τις θέσεις και τα επιχειρήματά του έχουν καταπέσει. Αυτά που τάζει για τα υπόλοιπα τέσσερα χρόνια, εφόσον γίνει κυβέρνηση, τα δίνει η σημερινή κυβέρνηση». Ετσι τίθεται για τον ίδιο το ερώτημα «γιατί να ψηφίσει κανείς πλέον Μητσοτάκη;». Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση έχει αφαιρέσει την ατζέντα από τη Νέα Δημοκρατία καθώς «μετατρέπει τα ταξίματα του κ. Μητσοτάκη σε χειροπιαστό έργο. Για το λόγο αυτό ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να  το αντικαταστήσει με τις ακραίες θέσεις του για το Μακεδονικό».

Ο κ. Παραστατίδης εκτίμησε ότι και στο μέλλον «θα δούμε πολύ περίεργα πράγματα και απόψεις όπως ότι ‘πουλήσαμε το Μακεδονικό’ για τις συντάξεις, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει έλλειψη ψυχραιμίας βλέποντας και τις δημοσκοπήσεις πως εξελίσσονται τις τελευταίες μέρες».

Ερωτηθείς αν η επιλογή της πόλωσης μπορεί να έχει αποτέλεσμα για τη ΝΔ ο Θ.Παραστατίδης απάντησε ότι «ο κόσμος αξιολογεί κάποια πράγματα και θα κρίνει. Ο κόσμος θέλει να ακούει την ουσία, να του δίνεται μία προοπτική για το μέλλον του, να διασφαλίσει βασικά πράγματα για τη ζωή του και όλη αυτή η τακτική δεν θα αποβεί σε όφελός της ΝΔ».

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Κεντροαριστερά εκτίμησε, ακόμη, ότι κάποια στιγμή «αυτός ο χώρος θα πρέπει να διαμορφωθεί». «Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ήταν 45% το ότι έχει αποφασίσει να στρατευτεί με το ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι δεν αποδέχεται τις σημερινές του απόψεις. Η διαμόρφωση της Κεντροαριστεράς θα γίνει στην πορεία του χρόνου και θα ξεκινήσει από κάτω όχι από πάνω, δηλαδή από τη βάση. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θέλει χρόνο και θα πάει προς το ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL