Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Μ. Μπόλαρης: Προσπαθούν να διαστρεβλώσουν το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μ. Μπόλαρης: Προσπαθούν να διαστρεβλώσουν το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών

Οι ανεύθυνες εθνικιστικές κορώνες Μητσοτάκη για το Μακεδονικό προσπαθούν να συγκαλύψουν την νεοφιλελεύθερη πρότασή του για την κοινωνία, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Θρησκευμάτων Μάρκος Μπόλαρης μιλώντας Στο Κόκκινο 105,5 και τον Κώστα Αλατζά.

«Ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να συγκαλύψει την νεοφιλελεύθερη πρόταση της ΝΔ για την ελληνική κοινωνία με εθνικιστικές, ανεύθυνες και ανέξοδες κορώνες», είπε ο. κ. Μπόλαρης, η η ΝΔ, υιοθετώντας ακροδεξιό λόγο, προσπαθεί να φορτίσει συναισθηματικά το Μακεδονικό ζήτημα και να διαστρεβλώσει το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει τεράστιο έλλειμμα πολιτικής πρότασης, που του στερεί την αξιοπιστία του στους πολίτες, δεν πείθει  και για αυτό το λόγο επενδύει στον εθνικιστικό λόγο στο Μακεδονικό ζήτημα», σημείωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, όπως «οι πολίτες δεν ξέχασαν πώς λειτούργησε ως μεγαλοϋπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, τις απολύσεις και την ακραία συνταγή νεοφιλελευθερισμού που υπηρέτησε και εκπροσωπεί».

Όπως τόνισε, «η ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη συνέβαλε στην καλύτερη ενημέρωση του κοινού για τη Συμφωνία. Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του δεν κατέδειξε μόνο τις ενεργητικές πολιτικές της κυβέρνησης για την ανόρθωση της  ελληνικής κοινωνίας  και την οριστική έξοδο από την κρίση, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγει η Συμφωνία για τη σταθερότητα και τη συνεργασία και την ειρήνη στα Βαλκάνια».

Όπως ανέφερε ο κ. Μπόλαρης «η κυβέρνηση λαμβάνει πρωτοβουλίες για αλλαγή του κλίματος στα Βαλκάνια οι οποίες αναδεικνύουν  τις πρωτοβουλίες της  τον καθοριστικό ρόλο της χώρας στην περιοχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL