Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Δυσαρέσκεια Μοσκοβισί για τις δηλώσεις Μητσοτάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δυσαρέσκεια Μοσκοβισί για τις δηλώσεις Μητσοτάκη

"Αν με κατηγορούν γιατί έχω συμβάλει στον περιορισμό της λιτότητας στην Ελλάδα, τότε είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος" φέρεται να σημείωσε ο επίτροπος Μοσκοβισί στη συνάντηση που είχε χθες στις Βρυξέλλες με τον Αλ. Τσίπρα, σχολιάζοντας την κριτική που του έχει ασκήσει η Ν.Δ. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Πιέρ Μοσκοβισί εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη περί "ανταλλαγής" της μη περικοπής των συντάξεων με τη συμφωνία των Πρεσπών. Δήλωσε μάλιστα ενημερωμένος, τόσο ο ίδιος όσο και όλη η Κομισιόν, για το θέμα.

Τσίπρας και Μοσκοβισί είχαν τετ-α-τετ στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, όπου έγινε διεξοδική συζήτηση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας συζητήθηκαν ο προϋπολογισμός του 2019, τα τρέχοντα προγράμματα των αποκρατικοποιήσεων, η πορεία των επενδύσεων, καθώς επίσης και το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Ευρωπαίος επίτροπος ήταν ενημερωμένος για τις δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ. όπως και για την κριτική που του ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση στη χώρα, από τη στιγμή που μίλησε στο ελληνικό Κοινοβούλιο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην περικοπούν οι συντάξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL