Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.6°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.3°C
4 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.0°C
6 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C21.8°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.1°C
0 BF 59%
"Θέμα δημοκρατικής ευαισθησίας" από τον Π. Σκουρλέτη: / "Θέμα δημοκρατικής ευαισθησίας" από τον Π. Σκουρλέτη: Να αποδοκιμάσει τις αντισυγκεντρώσεις ο Μητσοτάκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Θέμα δημοκρατικής ευαισθησίας" από τον Π. Σκουρλέτη: / "Θέμα δημοκρατικής ευαισθησίας" από τον Π. Σκουρλέτη: Να αποδοκιμάσει τις αντισυγκεντρώσεις ο Μητσοτάκης

Να δηλώσει τη διαφωνία της με τις αντισυγκεντρώσεις που καλούνται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και να ζητήσουν την απομόνωση των ακροδεξιών στοιχείων κάλεσε τη Ν.Δ. ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης. "Πρόκειται, όχι απλώς για αντισυγκέντρωση, πάει να ξεπεράσει και την πρακτική των Γκοτζαμάνηδων. Και η Νέα Δημοκρατία σιωπά, τρεις μέρες τώρα. Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη", σημείωσε μιλώντας στο News 24/7.

Μάλιστα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για αήθη επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δημιουργεί την εντύπωση "ότι στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερο ή λιγότερο πατριώτες, ότι υπάρχουν πατριώτες και προδότες", ενώ μίλησε για μειωμένα αντανακλαστικα απέναντι στο σύνθημα «Η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία», "χωρίς επί της ουσίας να τοποθετηθεί".

"Δεν είναι το θέμα να λες απλώς και μόνο ότι δεν συμφωνείς. Το καταγγέλλεις; Κατήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία τις ανοιχτές αντισυγκεντρώσεις τέτοιου χαρακτήρα, που πρώτη φορά γίνονται μετά το ’74 στη Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη;" πρόσθεσε ο Π. Σκουρλέτης. Όπως επισήμανε, καλούν με αφίσες "και λένε 'ραντεβού στο Παλαί Ντε Σπορ να υποδεχτούμε τον Αλέξη Τσίπρα', τον πρωθυπουργό της χώρας". "Είναι αυτό μια ικανή αιτία για όλα τα πολιτικά κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, να το καταδικάσουν;" διερωτήθηκε. "Είναι θέμα δημοκρατικής ευαισθησίας", σημείωσε, "την οποία φαίνεται να απεμπολεί μέρα με τη μέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης".

Σβίγκου: "Φρασεολογία Χ.Α."

Για χρήση "ακραίας φρασεολογία που έχουμε ακούσει μόνο από τη Χρυσή Αυγή, περί προδοσίας, μειοδοσίας κ.ο.κ.", κατηγόρησε τον Κυρ. Μητσοτάκη η Ρ. Σβίγκου. "Αυτά είναι πράγματα τα οποία έχουν χρόνια να ακουστούν στο ελληνικό Κοινοβούλιο από την αξιωματική αντιπολίτευση".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL