Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.6°C21.2°C
1 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.5°C
1 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
1 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 76%
Διαγραφή Κουίκ "στον αέρα"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διαγραφή Κουίκ "στον αέρα"

«Είναι δεδομένο ότι αν, ω μη γένοιτο, αυτή η συμφωνία φτάσει στη Βουλή, εγώ δεν θα συνεχίσω να είμαι υπουργός Εθνικής Άμυνας και ούτε οι ΑΝ.ΕΛΛ. θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλος του κυβερνητικού συνασπισμού» επανέλαβε ο Πάνος Καμμένος κατά την χθεσινή επίσκεψή του σε στρατιωτικές μονάδες στη Λάρισα. «Μπορεί να είναι η τελευταία μου επίσκεψη» πρόσθεσε. Παράλληλα, ο Θ. Τοσουνίδης ανακοίνωσε στο Kontra ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών Τ. Κουίκ "έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος με όλη την τελευταία πορεία του". Ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛΛ. υποστήριξε ότι υπάρχει ομόφωνη απόφαση των μελών των ΑΝ.ΕΛΛ. να αποχωρήσουν από το υπουργικό συμβούλιο.

Ο Π. Καμμένος εμφανίστηκε δικαιωμένος στην κριτική του στη συμφωνία μιλώντας για «συνεχείς αλυτρωτικές προκλητικές δηλώσεις». Υπογράμμισε πάντως ότι «το καλό για την πατρίδα θα είναι οι εκλογές να πάνε στο τέλος της τετραετίας», ενώ επανέλαβε ότι κάποια θέματα, όπως το όνομα της ΠΓΔΜ, αποτελούν για τους ΑΝ.ΕΛΛ. «κόκκινη γραμμή». Νωρίτερα, ενώπιον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Π. Καμμένος είχε δηλώσει: «Εάν συνεχίσει και ψηφιστεί η συνθήκη των Πρεσπών από τη μεριά της ΠΓΔΜ, εγώ θα παραιτηθώ από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνοντας και όλο το βάρος αυτής της ευθύνης. Θα αποσυρθώ από την κυβέρνηση».

Αντίδραση για Κουντουρά

Αργά το βράδυ, ο Π. Καμμένος αντέδρασε έντονα σε ρεπορτάζ για τις δηλώσεις του, κατηγορώντας τον Open TV ότι «αρνούνται να βγάλουν τώρα την Έλενα Κουντουρά που την παρουσιάζουν να ψηφίζει ψευδώς τη συμφωνία των Πρεσπών». Παράλληλα, ο Θ. Τοσουνίδης επιτέθηκε στον Ν. Κοτζιά: "Του συνιστούμε εγκράτεια και σύνεση".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL