Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Όταν το Politico διαψεύδει τον Κ. Μητσοτάκη

Eurokinissi

Μητσοτάκης διαψεύδει Μητσοτάκη - Το επίμαχο απόσπασμα από το Politico όπου ο πρόεδρος της ΝΔ είχε ανακαλύψει αυτονομιστικές δυνάμεις στη Μακεδονία

Ήταν 3 Ιουλίου όταν ο Κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο Politico ανακάλυψε αυτονομιστικές δυνάμεις στη Μακεδονία, τονίζοντας ότι είναι ικανές να προκαλέσουν περιφερειακές αναταραχές. Μάλιστα, από το δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει τότε η ΝΔ είχε όλως τυχαίως εξαφανιστεί το επίμαχο απόσπασμα.

Σήμερα, πέντε μήνες μετά, ο πρόεδρος της ΝΔ από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για fake news και χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «αρχιερέα των fake news» σε μία προσπάθεια να διαψεύσει την ίδια την πραγματικότητα.

Άμεση ήταν η απάντηση του Αλ. Τσίπρα ο οποίος κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής την εκτύπωση από το περιοδικό Politico, όπου όπως είπε «θα δείτε τη φράση που αποδίδετε σε εσάς. Χαίρομαι που λέτε ότι δεν την είπατε ποτέ».

Το επίμαχο απόσπασμα:

 

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ποιος ήταν συνεργάτης του Φλώρου είπαμε;

Τόσες μέρες η Ν.Δ. είχε αποφύγει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επιλογή που εντάσσεται, προφανώς, στη στρατηγική του ήπιου πολιτικού κλίματος την οποία ακολουθεί η Ν.Δ. μετά τον ανελέητο πόλεμο τοξικής λάσπης με τον οποίο έφτασε μέχρι τις ευρωεκλογές.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο