Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.4°C
2 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 87%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
18.8°C23.2°C
4 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
29 °C
26.1°C28.8°C
4 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
0 BF 88%
Ν. Παππάς: "Η Ν.Δ. σκανδαλολογεί ασύστολα"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Παππάς: "Η Ν.Δ. σκανδαλολογεί ασύστολα"

Στην "ασύστολη σκανδαλολογία" της Ν.Δ. απέδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς το πρωτοσέλιδο των "Νέων" που αναφέρεται σε σχέσεις παιδικού του φίλου με κυβερνητικά στελέχη και επιχειρηματίες φωτογραφίζοντας ότι ευνοήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. "Επειδή η Νέα Δημοκρατία 'έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της' και 'της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι' στην οικονομία, σκανδαλολογεί ασύστολα. Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές", είπε χαρακτηριστικά μιλώντας Στο Κόκκινο. "Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση", σημείωσε.

Σημειώνεται ότι η Ν.Δ. συνδέει τις υψηλές απολαβές που φέρεται να λαμβάνει ο Μανώλης Πετσίτης από την εταιρεία του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με την υπόθεση της ΔΕΠΑ που ερευνά η Δικαιοσύνη. Σχετική ερώτησε προς τον πρωθυπουργό κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Γ. Μανιάτης.

"Αρμόδιος να απαντήσει για την πορεία του είναι ο ίδιος ο Μανώλης Πετσίτης", σημείωσε ο Ν. Παππάς, ενώ ειδικότερα για τα χρέη εταιρείας συμφερόντων Λαυρεντιάδη προς την ΔΕΠΑ, τόνισε ότι η Ν.Δ. "έχει επιλέξει να 'σηκώσει' πολιτική αντιπαράθεση με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία". Όπως εξήγησε, είναι σαφές ότι τα χρέη δημιουργήθηκαν κυρίως επί κυβέρνησης Ν.Δ. "Τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων, την έχουμε δει σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις ... κυρίως γύρω από τον εκδότη, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και εφοπλιστή εμπλεκόμενο σε γνωστές υποθέσεις κ. Μαρινάκη", πρόσθεσε. "Σηκώνεται ένας αχός, φουσκώνουν κάποια μπαλόνια, που μετά από 48 ώρες σπάνε. Όποιος διαβάσει το ρεπορτάζ, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ακόμη μία τέτοια περίπτωση", κατέληξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL