Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους στην εφημερίδα "Μακεδονία" από τον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εκφράζει επίσης τη συμπαράστασή του "στους δύο απολυμένους από το νέο εταιρικό σχήμα που επανακυκλοφόρησε την εφημερίδα, ένα μόλις μήνα μετά την νέα έκδοση

Την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους στην εφημερίδα "Μακεδονία" και στις διεκδικήσεις τους για την καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλονται και την κατοχύρωση των θέσεων εργασίας τους, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι "ως προς αυτά μπορεί να αξιοποιηθεί η δυνατότητα για τριμερή συνάντηση".

Σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργαζομένων στην εφημερίδα "Μακεδονία" που βρίσκονται σε επίσχεση, με βουλευτές και μέλη της Γραμματείας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εκφράζει επίσης τη συμπαράστασή του "στους δύο απολυμένους από το νέο εταιρικό σχήμα που επανακυκλοφόρησε την εφημερίδα, ένα μόλις μήνα μετά την νέα έκδοση. Απολύσεις οι οποίες γίνανε σε ένα ήδη αρνητικό εργασιακό περιβάλλον για δημοσιογράφους και εργαζόμενους σε ΜΜΕ, καθώς στην πόλη η ανεργία, οι εργασιακές σχέσεις και οι απολαβές των εργαζομένων στον χώρο της Ενημέρωσης βρίσκονται σε τραγικά επίπεδα".

Δείτε όλα τα σχόλια