Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C14.5°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.2°C13.9°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.1°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
14 °C
12.5°C16.0°C
3 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
10.1°C10.2°C
3 BF 95%
Σ. Αναγνωστοπούλου: Η ΝΔ με μυστικές συναντήσεις προσπαθεί να τορπιλίσει τις προσπάθειες επίλυσης χρόνιων ζητημάτων (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σ. Αναγνωστοπούλου: Η ΝΔ με μυστικές συναντήσεις προσπαθεί να τορπιλίσει τις προσπάθειες επίλυσης χρόνιων ζητημάτων (Video)

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία η οποία με «σειρά μυστικών συναντήσεων προσπαθεί να τορπιλίσει την προσπάθεια επίλυσης χρόνιων εθνικών ζητημάτων» εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, με αφορμή τη μυστική συνάντηση που είχε ο Κ. Μητσοτάκης με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

«Μάθαμε μετά από κάποιους μήνες ότι ο κ. Μητσοτάκης δια αντιπροσώπου είχε μυστικές συναντήσεις με τον Ζάεφ για τη συμφωνία των Πρεσπών. Μάθαμε επίσης ότι ο κ. Μητσοτάκης και άνθρωποί του είχαν φανερές, μισοφανερές ή μυστικές συναντήσεις με ανθρώπους κλειδιά για τη συμφωνία της Ελλάδας. Εδώ τίθεται ένα θέμα. Η ΝΔ για μείζονα ζητήματα της χώρας δε βγαίνει στο δημόσιο διάλογο, δεν διεκδικεί αυτό που θεωρεί σωστό αλλά κάνει μυστικές συναντήσεις για να τορπιλίσει οποιαδήποτε προσπάθεια της κυβέρνησης να επιλύσει χρόνια ζητήματα» σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, η ΝΔ «έχει συνηθίσει σε μυστικές συναντήσεις και να λέει μην το κάνετε τώρα, κάντε το αύριο που θα έρθουμε οι μόνιμοι και νόμιμοι ιδιοκτήτες του κράτους».

https://www.youtube.com/embed/P3dpzxQ4R3g

Η Σ. Αναγνωστοπούλου επισήμανε ότι «πρέπει να μας προβληματίσει ότι ο κ. Μητσοτάκης αμέσως μετά την εξαγγελία της συμφωνίας από τον πρωθυπουργό και  τον αρχιεπίσκοπο βγαίνει και την χαιρετίζει. Μερικές μέρες μετά βγαίνει η ΝΔ εναντίον της συμφωνίας. Κάτι συμβαίνει που δεν επιτρέπει στη χώρα να προχωράει ποτέ μπροστά...».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι κάποιοι μέσα στη ΝΔ με κάποιους ιεράρχες του ίδιου ιδεολογικού και πολιτικού προσανατολισμού προσπάθησαν να τορπιλίσουν τη συμφωνία, όπως ακριβώς έγινε και με τη συμφωνία των Πρεσπών. «Πρόκειται για τους κ.κ. Α. Γεωργιάδη, Μ. Βορίδη, Αντ. Σαμαρά. Αυτή η χώρα μπορεί να κάνει το βήμα μπροστά με μία τέτοια αξιωματική αντιπολίτευση η οποία θέλει, επιδιώκει να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο;» αναρωτήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL