Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.0°C
3 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.7°C21.9°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.9°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.3°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.8°C21.8°C
2 BF 31%
Π.Τατσόπουλος και Αντ.Πανούτσος υποψήφιοι με τη ΝΔ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π.Τατσόπουλος και Αντ.Πανούτσος υποψήφιοι με τη ΝΔ

Στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια της ΝΔ οι Πέτρος Τατσόπουλος και Αντώνης Πανούτσος, σύμφωνα με πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που επικαλείται το ΑΜΠΕ.

«Τη σημασία της διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας με πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον χώρο της σηματοδοτεί η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών τον καταξιωμένο συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον γνωστό αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο. Ο πρώτος θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο τομέα της Β' Αθηνών και ο Αντώνης Πανούτσος στον Δυτικό», αναφέρουν «γαλάζιες» πηγές.

Από την Πειραιώς προσθέτουν ότι «ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος με τον γραπτό λόγο τους και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους στηρίζουν από καιρό την προσπάθεια της ΝΔ και αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενταχθούν στη ΝΔ και να στηρίξουν και στην πράξη».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και τον Ιανουάριο του 2014 αποχώρησε οριστικά.

«Ο Αντώνης Πανούτσος από την πλευρά του έχει τη δική του διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας, κυρίως της αθλητικής, αλλά όχι μόνο. Εδώ και καιρό με την πολιτική αρθρογραφία του και τις δημόσιες παρεμβάσεις του δεν κρύβει τη στήριξη του στη ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο έχει συχνή επικοινωνία. Ο Αντώνης Πανούτσος πολιτεύεται για πρώτη φορά και, όπως χαριτολογώντας λέει κι ο ίδιος, "έφτασε η ώρα από σχολιαστής του παιχνιδιού να μπει επιτέλους και στο γήπεδο"», σημειώνουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL