Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C23.1°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες
17 °C
14.1°C19.6°C
3 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.0°C16.0°C
5 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C23.8°C
2 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.0°C15.9°C
0 BF 72%
Χρ. Σπίρτζης: Μέλημά μας είναι να υλοποιηθούν οι διαδικτυακές πλατφόρμες ελέγχου αυτοκινητιστών και εταιρειών διαμεσολάβησης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ. Σπίρτζης: Μέλημά μας είναι να υλοποιηθούν οι διαδικτυακές πλατφόρμες ελέγχου αυτοκινητιστών και εταιρειών διαμεσολάβησης

"Οι συνδικαλιστικές διαφωνίες και οι γκρίζες ζώνες στη νομοθεσία που υπήρχαν στο παρελθόν και που τακτοποιήθηκαν με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο, δεν πρέπει να λύνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αν θέλουν και οι κλάδοι και οι εταιρείες, να πηγαίνουν σε έναν εξορθολογισμό και σε έναν συμβιβασμό των μερών".

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου παραβρέθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) Θύμιου Λυμπεροπούλου.

Ερωτηθείς, αν θα προχωρήσει σε πρόσθετες νομοθετικές ενέργειες αναφορικά με το ισχύοντα νόμο που ρυθμίζει την αγορά ο κ. Σπίρτζης απάντησε πως δεν χρειάζονται επισημαίνοντας: "Το μέλημά μας είναι να υλοποιηθούν οι διαδικτυακές πλατφόρμες ελέγχου και των αυτοκινητιστών και των εταιρειών διαμεσολάβησης, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε την ποιότητα της αστικής μεταφοράς, το να τηρούν όλοι τη νομοθεσία, είτε είναι οι αυτοκινητιστές, είτε είναι οι εταιρείες".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL