Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C14.5°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.2°C13.9°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.1°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
14 °C
12.5°C16.0°C
3 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
10.1°C10.2°C
3 BF 95%
Την επιστολή παραίτησης Κοτζιά θέλει η Ν.Δ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Την επιστολή παραίτησης Κοτζιά θέλει η Ν.Δ.

Τη δημοσίευση της επιστολής παραίτησης Κοτζιά αξίωσε χθες η Ν.Δ., επιμένοντας να ζητά εξηγήσεις για το θέμα διαχείρισης των απόρρητων δαπανών και αποσιωπώντας το γεγονός ότι από το 2017 ενημερώνεται σχετικώς η Βουλή έπειτα από πρωτοβουλία της κυβέρνησης και του Νίκου Κότζια.

Καλώντας την κυβέρνηση "να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά προκειμένου όλοι οι Έλληνες να πληροφορηθούν τι ακριβώς συνέβη", η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρία Σπυράκη έδειξε να περιμένει μια επόμενη κίνηση από τον παραιτηθέντα υπουργό: "Η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Διότι υποθέτουμε πως ο κ. Κοτζιάς δεν θα διστάσει πλέον να δημοσιοποιήσει εκείνος όσα ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει από τους πολίτες" είπε. Στο ίδιο μήκος κύματος, από όλη τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες, η Ν.Δ. επέλεξε να εστιάσει στο συγκεκριμένο θέμα σημειώνοντας ότι "όταν ο υπουργός Εξωτερικών προκαλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του και εκείνος το αρνείται, τότε σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός κάτι φοβάται".

Επιπλέον, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, στον απόηχο του ερωτήματος που έθεσε το Μαξίμου αναφορικά με το "πού πήγαν τα ειδικά κονδύλια" επί κυβερνήσεων Ν.Δ., ισχυρίστηκε (Real FM) πως "η Ν.Δ. δεν έχει απολύτως τίποτα να κρύψει στον τομέα των μυστικών κονδυλίων. "Εγώ παρέδωσα στον κ.Παπανδρέου, τον οποίο ενημέρωσα λεπτομερώς και του παρέδωσα και τα μυστικά κονδύλια" είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL